אוכל ביתי ברמה של בישול צרפתי
נטלי פונטנה היא שף קונדיטור בעלת 25 שנות ניסיון בבישול צרפתי עילי, עלתה לישראל בשנת 2001 ומתגוררת במושב נחושה במטה יהודה.
נטלי למדה בישול ומסעדנות בקורדון בלו (Cordon Bleu) וסיימה ראשונה בדירוג. התמחתה בקונדיטוריה ואפייה עילית במלון אסטון בניס, ובמלון קונקורד בבורדו, בעלי 4 כוכבי מישלן כל אחד. בישלה ואפתה במטבח הפרטי של נשיא הפרלמנט הצרפתי. ניהלה את המזנון הצמחוני במסעדת מוזיאון הלובר בפריז ועמדה בראש צוות של 40 טבחים. ניהלה את הסניף של קונדיטוריית Sodexo ברובע השישי ואת הקונדיטוריהBrioche dore'e בפריז.
"אני מאמינה שראשית אנו אוכלים עם העיניים ולכן צורת ההגשה שלי היא סוף תהליך של בחירת חומרי גלם מאיכות גבוהה ביותר, בניית מנה מאוזנת מבחינת אבות המזון, נעימה למראה ועושה חשק לטעום. אני מסדרת את המנות שלי כאילו כל אחת מהן היא יצירה חד פעמית ומבקשת ליצור חוויה של טעם, איכות ותענוג אמיתי. אני גם מכינה אוכל חגיגי ודוגלת בגמישות במטבח. אני מתאימה את התפריט למשפחה המארחת, לטעמה האישי, למקום האירוע, מספר האורחים והעדפותיהם הקולינריות (תפריט בשרי, חלבי, צמחוני, טבעוני)" .
אני מארחת בתאום מראש ועל פי תפריט מוזמן בבייתי במושב נחושה הצופה לעמקי פארק עדולם צרפת בעמק האלה.
אשמח להכין לכם מטעמים לסעודה שלישית, אירועי בר ובת מצווה, קידוש של שבת, אירועי הרמת כוסית, מסיבת קידום בעבודה, ימי הולדת ועוד.
סדנת אפייה לאופים מתחילים ומתקדמים מתאים למבוגרים או בני נוער עם ניסיון במטבח (בין 10-8 משתתפים בקבוצה)
אשמח להנחות בביתכם סדנת קונדיטוריה, בזמן שנוח לכם ועם מי שתבחרו להזמין.
נלמד לאפות עוגות מדהימות, אספר לכם את כל הסודות, המתכונים והטיפים לאפיה מוצלחת.
נלמד איך להכין עוגות ועוגיות קלאסיות ואת טכניקות הבסיס המשמשות את הקונדיטורים הגדולים, והכל אצלכם במטבח הביתי.
אחרי העבודה נשב ונאכל יחד עם החברים את מה שהכנו.
אפשר להזמין מפגש חד פעמי או סדנה בת שישה מפגשים בה נלמד להכין פאי ובצק פריך; פחזניות וקרם פטיסיאר; עוגות שרלוט ושרלוטין; עוגות אישיות, בריוש ועוגות שוקולד (בתוספת תשלום).
ניתן להזמין סדנה לקבוצות ילדים.
סדנת בישול (עד 8 משתתפים בקבוצה)
נלמד לבנות תפריט לארוחה חגיגית הכוללת מנה ראשונה, מנה עיקרית ותוספות.
נראה איך בוחרים את חומרי הגלם, אילו טעמים מתאימים זה לזה, מהם הצבעים הנכונים לכל צלחת ואיך לקלוע לטעם של האורחים.
בסוף התהליך נשב יחד ליהנות מהארוחה שאתם הכנתכם, במטבח שלכם.
סדנה לאוכל בהגשה עצמית, מזנון מלוחים ומתוקים (עד 30 איש בקבוצה)
בסדנה זו נלמד איך להכין אוכל שמתאים למזנון, (Finger Food).
זוהי ארוחת טעימות בה המנות קטנות ואלגנטיות, הן מרשימות בצורתן ובטעמן והמבחר כל כך גדול שכל אחד מוצא את המעדן שמתאים לו
נטלי אבו
מושב נחושה 18
טלפון 055-667-0749
instagram:
@cateringnatalie