שני- שישי 8:00-14:00
שבת- ראשון: סגור
שמי אייל תמיר והחיבור שלי ללחם החל ב2008.
בדיוק סיימתי לימודי צילום ועבדתי בהפקות צילום מזדמנות, לא חשבתי ולו לרגע שאמצא את עצמי מתעסק בבצק.
בוקר אחד בת זוגתי חזרה הביתה עם קוראסון חם, פריך וטעים טעים. עוד לפני שסיימתי אותו ידעתי שאני רוצה ללמוד להכין כזה, במאפייה הזו אני רוצה לעבוד. ככה התחיל הרומן שלי עם הבצק. במשך עשר שנים, עליות ומורדות, שתי ילדות, תואר בפקולטה, אפייה מהבית. מכאן ועד המאפייה הדרך רצה ואני, רק רצתי איתה.
העקרונות המנחים של המאפייה הם:
שמירה על רמה גבוהה ומקצועית, ללא פשרות בכל המובנים - מחומרי הגלם המשך בתהליך היצירה והעבודה ועד המכירה ללקוח.
פשטות וטבעיות - ללא שימוש במרכיבים מלאכותיים, משפרים, מתפיחים, מוסיפי צבע ועוד רעות וחולות.
צניעות וכנות – הלחם שלנו איכותי וטעים ללא פוזה ופלצנות. לחם שאני לא הייתי קונה לעולם לא ימכר במאפייה.
כל הלחמים לחמי מחמצת - ללא משמרים, משפרים, צבעי מאכל, סוכר או תוספים שונים.
שני- שישי 8:00-14:00
שבת- ראשון: סגור
0548115272