גודל טקסט:
ניגודיות צבעים:
הקראה קולית:

יין פורט ואסאדו – פסטיבל היין יקבי יהודה 2010

תאריך האירוע: 01/01/2010 - 02/02/2010

מאת: רונית סבירסקי

משפחת רוזנבוים, שמתגוררת בישוב שריגים-ליאון, מגיעה מתחום הבשר. אבי ויעל שותפים ברשת אל-גאוצ'ו ואת הידע בבשרים הם הפכו לאירוח ביתי נעים. ניחוחות הבשרים על האש מקדמים את פני הבאים. שולחן ערוך בגינת הבית המטופחת או בסלון הביתי ועליו מבחר של סלטים מעשה ידיה של יעל. חומרי הגלם שמצאה בבוקר בשוק הם הבסיס לסלטים שמשלבים הרבה דמיון ושפע של טעמים מיוחדים. עשבי תיבול טריים, תוספות של נבטוטים שונים, פירות העונה, צנוניות, פומלית, תערובות של פיצוחים, סלט רימונים, סלט תרד טרי, עגבניות שרי וסלטי נבטים. נקניקיות צ'וריסוס עסיסיות מבקר שנטחן על ידי בעלי הבית, אסאדו שקיבל את ניחוח העישון הממושך, לימונדה ביתית וכנפיים ברוטב המשפחתי הסודי. במסגרת פסטיבל היין הם יכינו ארוחות בהזמנה מראש במחיר 130 שקל לאורח (ללא יין וללא קינוח). פינת קפה חופשית לסיום הארוחה. בהזמנה מראש 054-5987231