גודל טקסט:
ניגודיות צבעים:
הקראה קולית:

הרצאות העשרה לאנשי יין מקצועיים ביקב שורק

תאריך האירוע: 22/01/2020

שעת האירוע: 18:00

מיקום האירוע: יקב שורק, קיבוץ נחשון

מיקרוביולוגיה של יין  2/10/19 18:00-21:00

סקירת מיקרואורגניזמים ביין / תהליכים מיקרוביאלים ביין / המעגל בין יקב וכרם בהיבטים מיקרוביאלים/ האבולוציה בסביבת היקב/ פרקטיקה – דגשים בניהול העבודה עם ה"יצורים הקטנים" – זיהוי, עידוד ועיכוב / פגמים מיקרוביאלים

טעימת יין  18/12/19 18:00-21:00 –   טעימה עיוורת של יינות מסוגים וסגנונות שונים  -

פיתוח מיומנויות הטעימה / ניתוח היינות לפי איפיוני זני ענבים / אזור גידול / בגרות וסגנון היין

חביות ותחליפי עץ אלון 22/1/2020 18:00-2:00

חבית עץ האלון כמיכל יישון אופטימאלי ליין האדום / תהליך ייצור חביות / התאמת החבית הנכונה ליין שלך / תחליפי חבית – לוחות, שבבים, למיכלים ולחביות / תחזוקת חביות

עלות להרצאה בודדת – 190 ₪

עלות ל-3 הרצאות – 450 ₪

קיבוץ נחשוןד.נ שמשון 99760 | טלפוןwww.soreq.co.il | [email protected] | 08-9450844