מידע מרוכז אודות כלל הסיורים

מידע מרוכז אודות כלל הסיורים

סיורים בין הסירים

סיור קולינרי לעת שקיעה > טעימה מודרכת ומשולשת מהפסטיבל

חוויה אינטימית, הלוקחת אותנו למפגש בלתי אמצעי עם שלושה יוצרים בפסטיבל, אנשי קולינריה אשר יכניסו אותנו לטעימה מעולמם.

נבקר בישוב אחד או בשניים סמוכים, נכיר מסורות בישול שונות, חדשנות קולינרית ובעיקר נהנה משפע טעימות מפתיעות.

1> 16.6 // יום רביעי

בית הבראנץ’ הטורקי משפחת אוחיון > עמינדב
מאפה פידה גבינתי משובח מהטאבון, ג’ג’יק, סלט טורקי, קוקטייל קיץ ועוד הפתעות בטוב טעם ממטבחה של לבנת.
meat time | דוד אליהו וגלעד שטרן > אבן ספיר
צעירים חסרי מנוח שכבר שנים מפליאים בידע הבשרים ובמלאכת העישון.
נטעם את פרי[בשר] מומחיותם ומהאנרגיה הצעירה והמדבקת שלהם.
מעשה ב...בית הגלגלים > אבן ספיר
מעשה ב...יפגיש אותנו עם מיזם  קולינרי מפעים וטעים - שמהותו תעסוקה לבוגרי בית הגלגלים - שנולד ברוח השוויון והזכות לעבודה ולחיים עצמאיים של אנשים עם מוגבלות.

2> 17.6 // יום חמישי

מאפיית “ברדלי“ אורן שמואלי > שריגים-ליאון
מפגש עם נחתום, מאסטר, שיקח אותנו לעולמם המופלא של לחמי מחמצת מקמחי על ומאפים משובחים.
מבשלת שריגים | בירגארדן > שריגים-ליאון
סיור וטעימות במבשלת בירות בוטיק שלה 7 סוגי בירה איכותית זוכת פרסים ומדליות.
אילנה דוד > נווה מיכאל
לגלגל קובה, מחשבות ועוד. טעימה של מרקי קובה משובחים ועד מטעמים לצד כלים מענגים מעולם התודעה.

3> 23.6 // יום רביעי

חנות מאפיה “ איש לחם” > תעוז
מפגש עם נחתום, סיפור על קוראסון שהתחיל את הכל, על קמחים, מחמצות, מאפיה קהילתית ושפע נפלא ומשובח של מיני לחמים ומאפים.
ריקי  יוסף “קוצ’ימא” | אוכל קוצ’יני מבית אמא > תעוז
מסע חושני עם דושה, צ’אטני, צ’מנדי וסמבר. טעימה עשירת טעם מהמטבח העתיק של יהדות קוצ’ין.
“היווניה שלי“ עם תומר ואפרת כץ > תרום
מזטים, אוזו, ובעיקר המוזיקה הנהדרת של אחד מנגני ומורי העוד והבוזוקי הגדולים בארץ.

4> 24.6 // יום חמישי

רשטא, מטבח פלאחי עדכני > עין ראפה
רנם ברהום מחזיר את השדה לצלחת מהכפר וההר. נטעם משפע מזטים של קיץ מהתוצרת המקומית.
עוזי פירו > נווה אילן
עוזי השף לובש את הגלימה הביתית ועם רעייתו חנה הם מארחים בשפע של צבע , במנות הלקוחות מהנדוניה הקולינרית של כל אחד מהם בלבוש אישי ובחדוות אירוח.
מזקקת הולנדר > בית מאיר
מזקקה משפחתית מסורתית, מיייצרת אלכוהול מפירות שונים, תזקיקים נקיים וליקרים: שנאפס תאנים, ליקר אשכולית וכשות, רום ועוד.

סיור קולינריה וצילום

בהדרכת אבידוב ברנשטיין בוגר קורס מורי דרך,צלם ואיש קולינריה
30.6 // יום רביעי
הבית של אסנת, מטבח כורדי שמח > עגור
ממולאים טריים שמחים בפה וקובה כי טעים. כל מפגש עם אסנת משה,מוותיקות הפסטיבל, מרחיב את הדעת, הלב ובלוטות הטעם.
“נפלאות הגריל הארגנטינאי“ | אבי ויעל רוזנבויים >  שריגים-ליאון
והפעם נזכה בגרסת הכריכים עתירי בשר עסיסי שנצלה לאיטו על גריל ענק, מעוטרים בצ'ימיצ'ורי המופלא אף הוא תוצרת הבית. אבי ישתף אותנו בידע הבשרים, הלכה למעשה (יש אפשרות לכריך צמחוני בהודעה עם ההזמנה).
במקום - “המקרר של יעל”, מקרר גבינות בוטיק, פתוח 24/7.
אגרוקפה, בית קפה ובית קליה > שריגים-ליאון
סיור שכולו חוויה של טעמים וריחות בבית הקפה, בית הקלייה ומרכז המבקרים. ביקור ב”פנים” של החברה שרוב פועלה חקלאי - השבחת שדות קפה בעולם - והתוצר שלה קולינרי.

חזרה לעמוד הפסטיבל הראשי