סיור מס 6 30.6

סיור 5 > 30.6 // יום רביעי

סיור קולינריה וצילום בהדרכת אבידוב ברנשטיין בוגר קורס מורי דרך,צלם ואיש קולינריה

הבית של אסנת, מטבח כורדי שמח > עגור
ממולאים טריים שמחים בפה וקובה כי טעים. כל מפגש עם אסנת משה,מוותיקות הפסטיבל, מרחיב את הדעת, הלב ובלוטות הטעם.

“נפלאות הגריל הארגנטינאי“ | אבי ויעל רוזנבויים >  שריגים-ליאון
והפעם נזכה בגרסת הכריכים עתירי בשר עסיסי שנצלה לאיטו על גריל ענק, מעוטרים בצ'ימיצ'ורי המופלא אף הוא תוצרת הבית. אבי ישתף אותנו בידע הבשרים, הלכה למעשה (יש אפשרות לכריך צמחוני בהודעה עם ההזמנה).
במקום - “המקרר של יעל”, מקרר גבינות בוטיק, פתוח 24/7.

אגרוקפה, בית קפה ובית קליה > שריגים-ליאון
סיור שכולו חוויה של טעמים וריחות בבית הקפה, בית הקלייה ומרכז המבקרים. ביקור ב”פנים” של החברה שרוב פועלה חקלאי - השבחת שדות קפה בעולם - והתוצר שלה קולינרי.

סיור קולינרי לעת שקיעה:

טעימה מודרכת ומשולשת מהפסטיבל

חוויה אינטימית, הלוקחת אותנו למפגש בלתי אמצעי עם שלושה יוצרים בפסטיבל, אנשי קולינריה אשר יכניסו אותנו לטעימה מעולמם.

נבקר בישוב אחד או בשניים סמוכים, נכיר מסורות בישול שונות, חדשנות קולינרית ובעיקר נהנה משפע טעימות מפתיעות.

משך המפגש כשלוש וחצי שעות.

נקודת המפגש משתנה בהתאם לסיור- כל הפרטים במודעה המצורפת

הסיור באוטובוס מרווח, כ-20 משתתפים בלבד ומתנהל עפ״י ההנחיות.

עלות > 180 ש״ח למשתתף  | למבוגרים בלבד.

הרשמה בתשלום מראש >

לפרטים נוספים ושאלות: 02-9958650 (שעות מענה טלפוני 8:30-15:00)

ביטול השתתפות: החזר מלא  עד יומיים מתאריך הסיור.

הביטול יתבצע טלפונית בשעות המענה המפורטות.