פיקניק חורפי בגינה מבית הבראנץ' הטורקי

בראנץ הטורקי

פיקניקצמחוני

אוספים סלסילה מלאה בכל טוב תוצרת בית של ליבנת, אבי ובנותיהם.
ובפנים יחכה לכם סנגריה חמה או סיידר מתקתק, מרק חם ומפנק.
מאפה גבינה, לחם וספינקה- חביתת ירק מעלי מנגולד.
ירקות שורש על לאבנה וסומק עם אצבעות פולנטה. ועוד…
מקנחים בסוטלץ ובפרנץ טוסט תותים.
תופסים פינה בגינה, פורסים מפה ומתפנקים בארוחה טעימה.

מיקום: עמינדב | משפחת אוחיון

ימים ושעות פעילות: יום שישי > 11:00 עד כניסת שבת
טלפון: 054-2868162 // 054-2886816

בהזמנה מראש / תשלום במזומן / paybox

כל השנה ניתן להזמין סלסילות פיקניק בהן שפע של מאפים טורקיים, מטבלים וסלטים ממיטב המטבח של ליבנת

פיקניק, צמחוני


 מתחת לעץ התות - מצוק טיולי שטח

תענוגות הבשר מארגנטינה לעמינדב עם שף דריו וינוקור

תענוגות הבשר מארגנטינה לעמינדב עם שף דריו וינוקור

בשריצמחוני

מוזמנים להתנסות בארוחה בה יוזרמו אליכם שפע נתחי אסאדו בוויסקי ושום, פוייקה בעצמות מח וארטישוק, טלה בצלייה איטית, פריים ריב טומהוק, נקניקיות ביתיות ועוד. כל זה מלווה כיד המלך בפוקאצ’ות, תוספות, ירקות צלויים, צ’ימיצ’ורי ושאר מטבלים ויין.
הארוחה ללא הגבלת כמות, כי אי אפשר להוציא את ארגנטינה מהשף.

בהזמנה מראש - ניתן להזמין ארוחה צמחונית /טבעונית

טיול תומקר משולב בארוחה: מצוק טיולים מציע לשלב את הארוחה בטיול תומקר לקראת שקיעה. טיול בתומקר, מחצות היום ועד שקיעה. טיול מודרך, בשביל המעיינות של עמינדב. הטיול בתומקר בנהיגה עצמית לזוג או לרביעייה וכולל עצירה במעיין עין שריג.

מיקום: עמינדב | מצוק טיולים | אלון קירשברג

ימים ושעות פעילות:
בתאריכים 10.3 // 23.3 // 24.3 // 25.3 // 30.3 // 31.3
הארוחה מתחילה בשעה 19:30

טלפון: 02-6431342 //052-3865612

תשלום מזומן / אשראי / bit

סיורים בתיאום מראש, ניתן להזמין ארוחות לאורך כל השנה

בשרי, צמחוני


רק לבשל אהבה

מעשה ב בית הגלגלים

צמחוניטבעוני

מעשה ב...׳בית הגלגלים׳ הוא מיזם תעסוקה וקולינריה לבוגרים של בית הגלגלים, הוא נולד ברוח השוויון והזכות לעבודה ולחיים עצמאיים של אנשים עם מוגבלות.

אנו מפגישים מאות אנשים שבאים לבקר בבית הגלגלים, עם הצוות שלנו, כדי לייצר מפגש אנושי אמיתי, מסיר חסמים ומנפץ סטיגמות. באי הבית שמחים להזמין אתכם לערב טעים ומהנה, חשוב, ערכי ושמח כאחד. בואו לאכול, לרקוד ולשמוח עם בוגרי בית הגלגלים.

שי צברי וגולן מקס (משק עפאים) מצטרפים לצוות הבשלנים של מעשה ב- בית הגלגלים לסדנת בישול חד פעמית.
גולן יביא את מיטב התוצרת שלו מהמשק ושי יביא את הכישרון הייחודי שלו לפחמימות, לארוחה שכולה אהבה וחברים בבית הגלגלים.
עם האוכל והמשקה ואם ירצה השף, בסוף ננגן כולנו אהבה. בואו בשלום.

מיקום: אבן ספיר | בית הגלגלים | המקום נגיש
בהשגחת צוהר

ימים ושעות פעילות:
יום שישי בתאריך 8.4.22 בין השעות 11:00-14:00

טלפון: 052-5399231 //050-2528937

בהזמנה מראש

צמחוני, טבעוני

להרשמה לחצו כאן


מיט טיים - Meat time 

מיט טיים

בשריצמחוני

דוד אליהו וגלעד שטרן מארחים ומגישים ארוחת בשרים בת 6 מנות מהמעשנה, לצד סלט רענן וקינוח- והכל מעשה ידיהם של השניים. 

החוויה הקולינארית כוללת חיתוך נתחי בשר משובחים שנפרסים מול עיני האורחים לאחר שעברו תהליך עישון ותיבול וכוללים הסבר מפורט על כלל הפעולות.

בכל ארוחה יוגשו מנות קלאסיות דוגמת אסאדו וירקות במעשנה ובריסקט עם ריבת פלפלים.
חלק מהמנות מוגשות עם טוויסט ירושלמי אותנטי כגון קאדה בשרית בטאבון נוסח כורדיסטן.

ישיבה לארוחה בשעה 19:00
המוזמנים מתבקשים להגיע בלבוש חם ונוח

מקבלים את השבת  - שישי במיט טיים
החל משעה 10:00 ועד שעה לפני כניסת השבת
מקובה ועד כריכים עם בשרים מעושנים,
שתייה מקומית  ומוזיקה טובה.

מיקום: אבן ספיר |  לשם 29 |  דוד אליהו וגלעד שטרן

ימים ושעות פעילות: חמישי - שישי

טלפון: דוד 054-6950512   // גלעד  052-2600741

בהזמנה מראש בלבד

בשרי, צמחוני


אלורו בית קפה

אלורו

צמחוני

סיפור מקומי, סיפור משפחתי.

בית קפה ייחודי אותו פתחו בני הזוג אורלי כהן אלורו ואריאל לוי, יחד עם אחותו של אריאל, השף קונדיטורית חופית שוהם. המקום מוקף בכרם גפנים ובבוסתן מרהיב ומטופח.

המטבח מבוסס על חומרי גלם טריים מיצרנים מקומיים ותבלינים מהבוסתן. המאפים המשובחים מיוצרים על ידי חופית ונאפים במקום.

סיפור המקום מוצא עצמו בתפריט בזיקה של טעם וכבוד, בכריכים בשם שטיינברג, ברוזה, מקלף, יהושע ושרח, כולם חלוצים ומייסדים של הישוב ההיסטורי.
הסיפור המשפחתי הוא חלק בלתי נפרד מהמטבח. הסחוג של סבתא עדה ממצרים, הקומפוט של נני מהבית הפולני של סבתא יפה, ריבת חושחשים שנקטפו מהבוסתן.

אסור להחמיץ את המאפים המתוקים והמלוחים ובעיקר את בורקס מוצא.

מיקום: חצר בית ילין | סיבוב מוצא

ימים ושעות פעילות:
ימים ראשון- חמישי בין השעות 8:30-15:00
יום שישי בין השעות 8:00-14:00
יום שבת- מנוחה

טלפון: 050-9772120

תשלום אשראי / מזומן / bit

צמחוני


 סיור בבית ילין

בית ילין

בית משפחת ילין והבוסתן שמסביב לבית מספרים את סיפור היציאה מחומות ירושלים בשלהי המאה התשע עשרה.

שרח לבית יהודה, נערה מבית עירקי מכובד ועשיר נישאה כשמלאו לה 12 ליהושוע בן ה־13, נער אשכנזי יליד ירושלים, שהוריו ילידי פולין. הזוג הנשוי עבר למוצא לנחלה חקלאית ב־1890 ובנו שם את ביתם המהווה יסוד להתיישבות יהודית חקלאית חדשה. על החיים בבית מעורב, בו אוכלים גם קובה וגם בורשט נספר וגם נסייר, בבית האותנטי והנחלה החקלאית המטופחת שסביבו.

מיקום: סיבוב מוצא, המועצה לשימור אתרים

ימים ושעות פעילות:
יום חמישי בשעה 17:30
יום שישי בשעה 12:00
10-30 איש

טלפון: 052-5345443

בהרשמה מראש בתשלום סמלי


מרכז המבקרים Yvel

מרכז המבקרים Yvel

המרכז פותח את שעריו ומזמין את באי הפסטיבל לחוויה ציונית וערכית והכל מתוצרת כחול לבן.

הסיור במרכז כולל ביקור בגן האבנים הטובות, ובו פסלים עשויים אבני-חן חצי יקרות, עצי פרי ונחלים זורמים.

בתוך המתחם תוכלו ליהנות מצפייה בסרט העוקב אחר דרכן של הפנינים ממצולות הים ועד לשיבוצן בתכשיטי Yvel  וכן סרט על המיזם הפילנתרופי מג'מריה.

ביקור במרתף הבוטיק יספק לכל אורח טעימה נעימה של מגוון יינות וגבינות בוטיק, לצד זיתים ומזטים, לחם ושמן זית והכל מתוצרת מקומית.
ולסיום חוויה אותנטית על סיפור החיים, התרבות והמסע של יהדות אתיופיה אל ארץ ישראל - כולל טקס "הבונה" המסורתי (קפה).

מיקום: רמת מוצא

ימים ושעות פעילות:
יום שישי בתאריכים 11.3 // 2.4 בין השעות 09:30-17:30 ובתאום מראש

לתאום סיורים ודרכי הגעה: 9835* / [email protected]

כל ההכנסות הינם קודש לביה״ס ללימוד צורפות לבני העדה האתיופית


מאינדונזיה לישראל

מאינדונזיה לישראל

צמחוניטבעוני

מסע ל״איי התבלינים״ - אינדונזיה. בעקבות סיפור חייה המסעיר של מוזלי סבתה, עליה השלום, מעירק לסינגפור ולאינדונזיה. נכדתה יהודית תספר את הסיפור המדהים שלה, של אמה ושל אחותה, אשר הותיר שובל ריחות וקסם על כל משעול חייה. תבלינים, טעמים וריחות התמזגו עם סיפורי המסורת היהודית והמנהגים המשפחתיים. תוגש ארוחה אינדונזית טיפוסית, טבעונית.

מיקום: בית זית | הברוש 223 
בית שומר שבת

ימים ושעות פעילות:
ימים רביעי-חמישי  בין השעות 16:00-23:00
יום שישי 10:00-15:00

טלפון: 054-5910348
איש/ת קשר: יהודית הרפז

פתוח כל השנה לקבוצות, בהזמנה
בהזמנה מראש // תשלום במזומן / bit

צמחוני, טבעוני


הפיקניק של תמר

הפיקניק של תמר

פיקניקצמחוני

תמר מיורקס היא אופה מקומית אשר בשנים האחרונות נענתה לרחשי הלב של תושבי מושב בית זית והסביבה והחלה לארוז סלסילות פיקניק עם הנחייה להתמקם איתן בעיקר בסכר בית זית הסמוך. הסלסילות מבוססות על מיני מאפים בהם תמר מתמחה כמו קאדה, לחמניות וסמבוסק ומוצרים משלימים כסלט, שקשוקה, מטבלים, חמאה מתובלת וסופלה שוקולד לקינוח.

סלסילות פיקניק לשישי ושבת: יש להזמין יומיים מראש, וניתן לצרף ג’חנון נהדר.
דוכן מכירה: ליד הצרכנייה של בית זית, תמצאו את הדוכן של תמר ובו ג’חנון, מלאווח, קאדה, סמבוסק, לחוח וחילבה.

ימים ושעות פעילות: בימי שישי מהשעה 08:15 עד גמר המלאי סביבות השעה 12:00

מיקום: בית זית ן משפחת מיורקס
בית שומר שבת

טלפון: 054-2512712 

תשלום במזומן

איסוף עצמי או משלוח לאזור או לסכר בית זית, בתשלום נוסף.

פיקניק, צמחוני


פלנצ'ה 56 To Go

פלנצ'ה 56 To Go

פיקניקבשרי

סלסילה בניחוח ארגנטינאי, היישר מהגריל ומהמעשנה. הסלסילה כוללת סלצ'יצ'ס, עוף מעושן, ירקות צלויים ופיתה פלנצ'ה בליווי מטבלים (צ'ימיצ'ורי, סלסה ועוד).

  • סלסילה קטנה // סלסילה גדולה
  • איסוף מהמקום ללא ישיבה
  • שתיה קרה בתוספת תשלום.

מיקום: בית זית  | משפחת סער

ימים ושעות פעילות:
שישי- שבת  בתאריכים 25-26.3 / 1-2.4 החל מהשעה 11:00 בבוקר ועד הסלסילה האחרונה.

טלפון: 054-6845590
איש קשר: שירה

תשלום במזומן/ / bit

פיקניק, בשרי


קפה בחממת הסחלבים - פוקאצ'ת אביב פסטיבלית 

קפה בחממת הסחלבים 

צמחוניטבעוני

דוד ודניאלה זילברשטיין-אסלן, חברי הקיבוץ, הקימו מחדש את חממת הסחלבים יחד עם בית קפה-מסעדה המגיש אוכל בסגנון איטלקי.
נמצא כאן ארוחות בוקר, פוקצ׳ות ופיצות מקמחים משובחים ומגוונים הנאפות בתנור איטלקי מיוחד ופסטות. פוקאצ'ת האביב, פוקאצ'ה עם קרם קצ'ה אפפ'ה (חמאה ופלפל שחור), אנשובי ולימון כבוש.

מיקום: מעלה החמישה 
בהשגחת צוהר

ימים ושעות פעילות:
ימים ראשון - חמישי > בין השעות 08:30-23:00
יום שישי > בין השעות 08:00-15:00

טלפון: 02-5347500 // 054-6686871

בהזמנה מראש // תשלום במזומן ואשראי

צמחוני, טבעוני


הבית של סלווה

הבית של סלווה

בשריצמחוניטבעוני

סאלווה ועוודאלה, יודעים לשמר את מסורות הבישול הכפרי המצוין של משפחותיהם. מומלצים מאזטים עונתיים ותבשילים קלאסיים מהמטבח הפלסטיני הכפרי בהם מצטיין המקום. לצד קובה סנייה, סלט חוביזה או ריג’לה, מרק מלוחיה או מרק פריקה, טאבולה לובנאנייה תמצאו מסחאן, מקלובה, פוחארה לחמה, מנסף (מוזה ח’רוף) שוק טלה מבושל באדים ואפוי בטאבון בכלי חימר עם אורז תתבילה ועוד. הקראסים הכרסתניים של סאלווה הם יצירות מופת מפוצצות טעם, ועלי הגפן שלה הם מלאכת מחשבת.

מיקום: עין נקובה | סלווה ועוודאלה

ימים ושעות פעילות:
ימים ראשון -שבת  בין השעות 09:00-22:00

טלפון: 054-3355353 // 054-3373652

בהזמנה מראש // תשלום במזומן ואשראי

פתוח שישי שבת כל השנה לקבוצות בהזמנה

בשרי, צמחוני, טבעוני


כפר טו טייבל | סיור טעימות קולינרי תרבותי מרתק בכפר עין ראפה

כפר טו טייבל

נשמע את סיפורו של הכפר שנדד במורד ההר, איך קשורים שוק מחנה יהודה וחגי ישראל למחזור השתילות השנתי, כיצד הגיעה גבינה סורית להרי ירושלים, וקובה חמוסטה למשפחות הכפר, ומה קורה כשהדור הבא פותח מסעדה במקום מפתיע. נבקר בשני בתים ושלוש מסעדות בהם נטעם את טעמי הכפר.

מיקום: עין ראפה | יואב רותם

ימים ושעות פעילות:
17.3  // 18.3 // 19.3 בשעה 10:00

פרטים והרשמה בטלפון: 052-4542787


שנקליש | העברה בין דורית משמחת במטבח מהלבנט

שנקליש

בשריצמחוניטבעוני

ארוחות הבוקר והצהרים המצוינות של שנקליש, שפע של סלטים, מאפים  ובשרים ממיטב המטבח השאמי והפלסטיני. חומרי גלם מקומיים וטריים, מאפי טאבון בטעמים מגוונים. מטבח משפחתי בניצוחה של אם המשפחה האנה טקש, המפליאה במעשה ידיה ומכינה בין היתר כנאפה משובחת, ליאלי ביירות ועוד מעדנים מקוריים..

מיקום: עין ראפה

ימים ושעות פעילות:

ימים שני- שישי בין השעות 13:00 - 09:00 ארוחות בוקר | בין השעות 17:00 - 13:00 ארוחות צהרים
יום שבת בין השעות 12:30 - 09:00 ארוחות בוקר | בין השעות 17:00 - 12:30 ארוחות צהרים

טלפון להזמנות: 072-2811738

תשלום אשראי /  מזומן / bit

בשרי, צמחוני, טבעוני


רשטא - המטבח הפלאחי, חוויה קולינרית אותנטית

רשטא

בשריצמחוניטבעוני

מאזטים של סוף חורף ותחילת אביב: לאורך פסטיבל האוכל בימים שני עד חמישי, נגיש מגוון מזטים ברוח סוף החורף ותחילת האביב. סדרה של 15 צלוחיות עם שילובים עונתיים וחומרי גלם ייחודיים בליווי לחמי הבית היישר מהטאבון.

עוד,כינור והמאפים של נשות הכפר:ארבעה לילות קסומים של נגינת עוד וכינור כמחווה לנשות הכפר בהם נגיש מאפים ומתוקים תוצרת בית, מעשה ידי נשים מהכפר בליווי תה צמחים ותמרידני רענן.

מיקום: עין ראפה |  מסעדת"רשטא" | ראנם ברהום

ימים ושעות פעילות:
ימי חמישי בתאריכים  3.3 // 10.3 // 17.3 // 24.3
ימים שני-חמישי בין השעות 12:00-23:00
יום שישי בין השעות 14:00-24:00
יום שבת  בין השעות 09:00-22:00

טלפון: 02-9948520

בהזמנה מראש // תשלום אשראי ומזומן
פתוח כל השנה בהזמנה מראש

בשרי, צמחוני, טבעוני


החיים בלבנט

החיים בלבנט

בשריצמחוניטבעוני

אוכל של כפר בשלהי החורף בגן אנגלי- חיבור של תקווה.

כשיסמין האנגליה מבשלת כמו החאג׳ות שלימדו אותה, כשמוסא בונה שבילים משורטטים בגן אנגלי, כשעלי הילד חולב כבשים מהן מיוצרות גבינות איכות, כששרה הבת ממלאת קישואים במהירות כמו סבתה  (שעל שמה היא קרויה). משפחה יפה ומיוחדת מספרת את סיפורה במפגש ושיח ובעיקר על שולחן שופע מזטים, עם גבינה מקומית מפתיעה, עלי גפן הנאכלים מתחת לגפן, במתיקות הקרמבל אנגלי מהתפוח שזה עתה נקטף, פיתות של בית ואוכל שלוקט, נשמר ודובר כפריות.

מיקום: עין ראפה | יסמין ומוסא

ימים ושעות פעילות:
ימים רביעי-שבת בין השעות 17:00-22:00

טלפון: 052-8283710 // 052-2878951

בהזמנה מראש // תשלום במזומן/ / bit

פתוח כל השנה, בהזמנה מראש 

בשרי, צמחוני, טבעוני


מאגדה - השנה האחת עשרה

מאגדה

בשריצמחוניטבעוני

התקווה שיוצרת ההרמוניה בין בני הזוג מיכל ברנס ויעקב ברהום, מפריחה לא רק את הבוסתן המטופח שבו הוקמה המסעדה, אלא את השילוב הטבעי בין המטבח הישראלי והפלסטיני, עם אוכל מוקפד, עונתי ומקומי.

לדוגמא: הטלה יופיע בסופלאקי עם צזיקי, עגבניות, לימון כבוש ופיתה זעתר, ככתף טלה נימוח על קוסקוס או כתבשיל קציצות עם מנגולד וחומוס מוגש על פריקה. תמצאו בתפריט גם שישברק ביוגורט עיזים, לייאלי ביירות ועוד מנות שנשמעות טוב ויותר מכך-טעימות.

קינוחים כליאלי בירות, כנאפה פרג עם רוטב לבנדר, עוגת פיסטוק שקדים ולימון. תפריט יין עשיר מיקבי האזור.

מיקום: עין ראפה

ימים ושעות פעילות:
יום שישי בין השעות 12:00-23:00
יום שבת בין השעות 12:00-16:00

טלפון להזמנות: 02-5797108 
איש קשר: מיכל ויעקוב

בשרי, צמחוני, טבעוני


ילדתי שלי

ילדתי שלי

צמחוני

עגלת קפה ומאפים במשתלת שתילי הר

ילדתי שלי היא לארה, בתם של מיכל ברנס ויעקוב ברהום, אשר החלו את דרכם הזוגית הקולינרית בעגלת קפה באותו המקום.
מאז הם מריצים את מסעדת מאג’דה הנהדרת, ואת “ילדתי שלי “הקימו כדי לתת ללארה אפשרות להכין בכישרון מובהק קפה משובח לצד מאפים מלוחים ומתוקים באיכות ושילובים מפתיעים או קלאסיים עם טוויסט שמעיף, אותם מכינה מיכל. המשתלה עוטפת בירוק ופריחה את השולחנות והחוויה מיוחדת!!

ב “ילדתי שלי “ מאמינים בקיימות לכן כל הכלים מתכלים.

מיקום: משתלת שתילי הר (סמוך ליישוב בית נקופה)

ימים ושעות פעילות:
ימים שני עד חמישי בין השעות 08:30-15:00
יום שישי בין השעות 08:30-14:00

צמחוני


מלון יד השמונה

ארוחות בוקר בימי שישי

המטבח של לואיזה" והשף נדב מלין - נציג תנועת סלואו פוד

המטבח של לואיזה

צמחוניטבעוני

הערכים המובילים אותנו במטבח הם אוכל 'טוב, נקי והוגן'. אנו מאמינים שאוכל טוב באמת, הוא כזה שגם מזין את הגוף וגם את האדמה, הכלכלה המקומית ואת הסביבה.

לכן חשוב לנו לעבוד עם יצרנים קטנים ומקומיים: לחמי מחמצת של מאיה, מוצרי חלב וגבינות של מחלבות ישראליות, דבש מהיישוב נטף הסמוך אלינו, שמן זית כתית מעולה ישראלי. הקפה שלנו מגיע מבית הקפה "אגרו קפה" מהישוב שריגים אשר מייבא פולי קפה מחקלאים קטנים ובסחר הוגן.

את מירב המוצרים אנחנו מייצרים במקום, כגון: גרנולה על בסיס שמן פשתן, קרקרים ללא גלוטן מקמח טף, לאבנה מיוגורט כבשים, ריבות ורטבים.

מיקום: מלון יד השמונה

ימים ושעות פעילות:
ימי שישי בין השעות 08:00-12:00, כניסה אחרונה בשעה 11:30
כל שישי בפסטיבל וכל השנה

טלפון להזמנות: 02-5942000/3

צמחוני, טבעוני


ארוחת דאדא

 ארוחת דאדא

פוריםצמחוניטבעוני

השף נדב מלין יצר תפריט שנבנה במיוחד עבור משתה פורים (עד לא ידע| דאדא)תפריט משתעשע, הפכפך, וחסר רצינות.

דאדא זה אומנות ואנטי אומנות, הגבול הדק בין האומנות והאמנות, כאוס ואנטרופיה, אקראיות וסדר חדש. עם המושגים האלו התחלתי את הדרך ביצירת המנות וההקשרים החדשים של ארוחה דאדאיסטית.

כל מנה התחילה בתור רעיון של זרם הדאדא וגם הפוטוריסטים והקוביסטים שהכינו את הקרקע לזרם הזה.

מיקום: מלון יד השמונה

ימים ושעות פעילות:
יום חמישי בתאריך 17.3

פורים, צמחוני, טבעוני


 חבילה מיוחדת לפסטיבל

  

חבילה מיוחדת לפסטיבל

פוריםצמחוניטבעוני

החבילה כוללת: לינה, ארוחת דאדא (חמישי ב 20:00) ארוחת בוקר ביום שישי במסעדת המלון וסיור ביקב קסטל עם טעימות יין.

ללנים בסוף שבוע ארוך: מחכה בשבת ארוחת בוקר חמימה עם חמין .

טלפון להזמנות: 02-5942000/3

קיום הארוחה מותנה במינימום נרשמים.

פורים, צמחוני, טבעוני


 מרק בערפל

מרק בערפל

צמחוניטבעוני

רותי ודפנה, השילוב בין אמנות לבישול - הוא המתכון שלנו! אנחנו מציעות מגוון מרקים ביתיים וצבעוניים: קרם עגבניות, בטטה בקוקוס, עדשים, פטריות ומרק כרובית... בדגש על טעם עכשווי. המרקים מוגשים בקערות לחם אישיות ומלווים בשלל תוספות משובחות. אצלנו תמצאו גם חליטות תה מצמחי ההר, סקונס עם חמאה וריבה תוצרת בית, יין משובח מהיקב המקומי ולקינוח קעריות מרק שוקולד מתובל.
כל זאת מול נוף מטורף ואם ממש ממש תרצו נזמין בשבילכם גם ערפל.

מיקום: שורש

ימים ושעות פעילות:
יום שישי בין השעות 11:00-17:00
יום שבת בין השעות 11:00-18:00

טלפון: 052-4241894 // 050-8827731
איש קשר: רותי פינס

בהזמנה מראש // תשלום מזומן

צמחוני, טבעוני


"דרך השף"

דרך השף

בשריצמחוני

עוזי פירו השף ורעייתו חנה מגישים בביתם ארוחה עשירה המשופעת במנות מסורתיות ומוגשת בכלים מרוקאים אותנטיים.

בתפריט תמצאו דגי חריימה לצד פסטייה מרוקאית בשרית וייפרח כורדי בלימון וכמובן הקובה חמוסטה ולהמשך בשיא הארוחה עוף מרוקאי חגיגי בפירות יבשים וסילאן מלווה בקוסקוס כהילכתו.

לסיום - מימונה מרוקאית - המתוקים המסורתיים של חנל׳ה, תה מתוק ותצפית נוף מרהיבה על השפלה בואכה ירושלים.

מיקום: נווה אילן |  אל גינת אגוז 51
בהשגחה פרטית

ימים ושעות פעילות:
ימים רביעי-חמישי בין השעות 14:00-20:00
יום שישי בשעות 11.00 | 13.00 | 15.00

עד 36 איש אירוח ביתי

טלפון להזמנות: 054-4535131

בהזמנה מראש // תשלום מזומן / bit
בהזמנה מראש, כל השנה
במהלך כל השנה אירועים וקייטרינג / אירוח לקבוצות

בשרי, צמחוני


בראנץ׳ במלון צובה

בראנץ׳ במלון צובה

צמחוניטבעוני

ארוחת הבראנץ׳ המפורסמת שבמלון צובה, אל מול נוף משכר של כרמים והרים ירוקים.
הארוחה מוגשת במזנון חופשי, שופע ומגוון בלובי ומרפסת המלון הפסטורלית וכוללת: טעימת יינות מיקב צובה, מאפים בלקנים טריים, מזנון חם, מבחר גבינות משק, בר סלטים עשיר, פינת קפה, קינוחים, ועוד.

מיקום: מלון צובה |  קיבוץ צובה
כשר

ימים ושעות פעילות:
בראנץ’ בין השעות 10:30-14:00

בהזמנה מראש, ניתן לשלב סיור בקיבוץ, ביקב צובה ובחוות שוקולד "גליתא".
לכבוד
הפסטיבל מחירים מיוחדים לשוהים במלון.

טלפון: 02-5347000

בהזמנה מראש בלבד

צמחוני, טבעוני

אתר המלון


גינת בר

גינת בר

צמחוניטבעוני

מירי ויניב בר פותחים את גינתם הפורחת אל מול נופו של נחל שורק ופסגת הר פיתולים - וחולקים אותה אתכם. את החוויה הזאת נשלים לכם עם מנות ייחודיות מן המטבח שלנו.

מאפי שמרים ממולאים מלוחים, קישים מעודנים, מרקים מקוריים של חציל קלוי, שום ואגוזים, סלטים מרעננים מבית אמא כמו - תפוזים ובצל ירוק, פטרוזילה ושקדים קלויים. לקינוח מגוון מתוקים. פרג ואגסים, טארט גבינה וגאנש שוקולד, קרמבל תפוחים ושמרים. הארוחה מוגשת כ׳פיקס מניו׳, וניתן לבחור בין חלק ממרכיביה.

מיקום: רמת רזיאל | משפחת בר
מיקומה של הגינה אינו מתאים לאירוח פעוטות וילדים.

ימים ושעות פעילות:
ימים שישי ושבת בין השעות 11:30-16:00

טלפון: 054-2050277 // 054-2050299
בהזמנה מראש, עד יום חמישי ב־16.00.

תשלום במזומן // bit

צמחוני, טבעוני


חגיגת בשרים מהמעשנה של דני בן דוד

חגיגת בשרים מהמעשנה של דני בן דוד

בשריצמחוני

לאחר שנים רבות בהן עבד במסעדות איכותיות, לאחרונה דני התמסר ושיכלל את אהבתו למלאכת עישון בשרים. הנתחים שיגיש יכללו נתח פרימיום כפיקניה, עוף מעושן בשום שחור, נקניקיות צ'וריסו ביתיות מעושנות ובריסקט טקסטייל מעושן 12שעות.
לצד הבשרים יוגשו רטבים, ירקות צלויים, סלט טאבולה אסלי, לחם כפרי וטחינה מעושנת.

שתייה וקינוח בתוספת מחיר.
הארוחה מוגשת ומתומחרת כארוחה זוגית. ניתן להוסיף עליה עלות לבודד. סה"כ משקל הנתחים לזוג: 800 גר' ומעלה.

מוזמנים להתארח בחצר מול נוף מהמם, עם הרבה אוכל טוב ואוירה טובה.

מיקום: רמת רזיאל 

ימים ושעות פעילות:
יום שבת בין השעות 11:00-16:00
יום שישי ניתן להזמין ולקחת בשרים, קינוחים ושתייה מקומית בין השעות 8:00-14:00

טלפון: 052-4295709
איש קשר: דני בן דוד

בהזמנה מראש

תשלום במזומן / paybox / bit

בשרי, צמחוני


"נאמסטה" אוכל הודי

נאמסטה אוכל הודי

צמחוני

יוסי מוקסם ומתלהב ממגוון הטעמים, הריחות והצבעים של המטבחים השונים בהודו ומחוכמת הבישול הייחודי והעתיק.
החוויות מדוכני האוכל ומסלולי הטיולים של ישראלים רבים, משפיעות גם על המנות הצבעוניות והטעימות שלו.

באירוח יוגש תפריט שמאפיין את אזור צפון-מערב הודו (פאנג’ב והימטצ'ל פאראדש),מנות העשירות ברטבים, עדינות בתבלינים ומתאימות גם למי שלא מכיר אותן.
הסברים יינתנו בשמחה. 

האוכל צמחוני ומכיל מנות כמו מונג ואדה (פלאפל מעדשי מש) פאלאק פאניר (תבשיל תרד וגבינה ביתית ברוטב קרמי ) פאקורה כרובית (טמפורה), פארטה קולצ'ה (לאפה הודית ממולאת בתפו"א פיקנטי, סאמוסה  ועוד... לקינוח לאסי מנגו / צ'אי מאסאלה ועוגיות סולת. 

מיקום: רמת רזיאל

ימים ושעות פעילות:
ימי שבת בתאריכים 5.3 | 12.3| 19.3 בין השעות 11:00-14:30

טלפון: 052-4473846
איש קשר: יוסי שליט

בהזמנה מראש כל השבוע ועד שבת בשעה 10.00

תשלום במזומן/ / bit

צמחוני