גפטו טאבון איטלקי וגם טאבון דגים

ג’פטו טאבון איטלקי וגם טאבון דגים

צמחוניטבעוני

את מסעדת ג'פטו פתח אסף שבמקצועו היה נגר
את אהבתו לעץ אפשר להרגיש בכל פינה במסעדה גם בלהבות הטאבון ממנו יוצאים כל המטעמים פיצות עם מבחר תוספות אנטיפסטי המיוחדות אותן אנשי המטבח מכינים בקפידה בטאבון , קלצונה , מאפים מיוחדים גם מלוחים וגם מתוקים ואם הזכרנו את הקינוחים נזכיר את שרה אמא של אסף אשר מכינה את הטירמיסו הנפלא שלה
 

תפריט עשיר ומגוון:
ארוחות בוקר, מאפים בטאבון, סלטים, מרקים ומבחר מנות פסטות של שף הבית.
את הקינוחים המעולים מכינה שרה אמא של אסף- טירמיסו מושלם ועוגת גבינה שלא טעמתם כמוה

בג’פטו מקפידים לעבוד עם יצרנים וחקלאים מקומיים.

מיקום: צור הדסה
כשרות מהדרין /בית יוסף / שמיטא לחומרא

ימים ושעות פעילות:
ימים ראשון-רביעי בין השעות 09:00-22:00
יום חמישי בין השעות 09:00-24:00
יום שישי בין השעות 08:00-15:00
מוצ״ש  בין השעות 19:00-23:00

טלפון: 052-5377772 // 02-5889499
איש קשר: אסף תעוז

צמחוני, טבעוני


נורהסיור ליקוט וארוחת ליקוט עונתית

נורה – סיור ליקוט וארוחת ליקוט עונתית

צמחוניטבעוני

מתחילים בסיור ליקוט שאורך כשעה וחצי, במהלכו נכיר את צמחיית החורש הטבעית ואת צמחי המאכל המוכרים והפחות מוכרים, על שימושיהם השונים במטבח. נמשיך בארוחת שף שופעת ומענגת המבוססת על ליקוטי העונה.

הארוחה נערכת בגינת הירק של נורה, במקרה וגשום - הישיבה בחלל מקורה.
מומלץ להוסיף לארוחה יין משובח מאחד מיקבי האזור בעלות נוספת.

מיקום: מטע 

ימים ושעות פעילות:
בתאריכים 11.3 | 25.3 בין השעות 11:00-14:00  

טלפון: 054-6621255
איש/ת קשר: נורית הרץ

בהזמנה מראש בלבד // מכבדים את כל אמצעי התשלום

צמחוני, טבעוני


יקב נבו

נבו גריל

בשריצמחוני

יקב נבו מארח את הגריל הארגנטינאי משריגים לחגיגת בשרים ויין
שילוב מושלם של יין נפלא עם מגוון נהדר של בשרים וירקות.

חמישי 10.3 בשעה 19:30

ערב של מוזיקה ויין
יינות היקב, לחם, גבינות ולהקת "פריצת דיסק" בערב קאברים מקפיץ.
עלות הכניסה כוללת כוס יין ראשונה.
חמישי 31.3 בשעה 20:00

ימים ושעות פעילות:
פתוח כל השנה בימים ראשון-חמישי בין השעות 9:00-15:00
יום שישי בין השעות 9:30-12:30

טלפון להזמנות: 052-601780

כשר

בתאום מראש

בשרי, צמחוני


אצל אלונה

אושפלו בגינה של אלונה

אושפלו בגינה של אלונה

האם יצא לכם לטעום אושפלו אמיתי, כזה שמכינים על אש גלויה? ממש כמו שנהגו יהודי בוכרה וקווקז להכין אי שם במולדתם. שמי אלונה, בלוגרית אוכל, בשלנית וחוקרת של המטבח הקווקזי, מזמינה אתכם להגיע ולטעום את אחד המאכלים הכי טעימים והמעניינים במטבחי מרכז אסיה וקווקז. תוך כדי תספר לכם מעט מהמסורות וסביב האושפלו ומדוע הוא נחשב למאכל הכי גברי במטבחים שלנו.

לצד האושפלו יוגשו מאפים מסורתיים, סלטים מרעננים, חמוצים ביתיים צ'ייסר של וודקה קפואה.
נקנח בפחלווה ותה היישר מסמובר אמיתי .

מיקום: צור הדסה | מיקום מדוייק ישלח למזמינים.

ימים ושעות פעילות:
ימי שבת בתאריכים 12.3 // 26.3 בשעה 13:00

טלפון: 052-6691878
איש/ת קשר: אלונה אייזנברג

בהזמנה מראש


יוצאים לפיקניק עם ארוחת הבוקר של אלונה

הפיקניק של אלונה

פיקניקבשריצמחוניטבעוני

לפיקניק בעין קובי או לארוחת בוקר לצימר אני מזמינה אתכם להנות מהמארזים שלי.
כל מארז כולל שקשוקה פיקנטית, פוקצ'ה שהרגע יצאה מהתנור ועוד שלל מטבלים איכותיים והפתעות טעימות.

מיקום: איסוף מצור הדסה, בהזמנה של 24 שעות מראש

ימים ושעות פעילות:
בימי חמישי ושישי לאורך כל הפסטיבל ..

טלפון: 052-6691878

פיקניק, בשרי, צמחוני, טבעוני


הסבים שותים

הסבים שותים

גם סדנהצמחוניטבעוני

אירוח לטעימות יינות ומשקאות ביצור מקומי. מוגש בלווית מגש גבינות, סלט ליאונז' ועוד.
במהלך הפסטיבל יוקדשו מספר ערבים לטעימות מוצרי זיקוק של מיטב המזקקות, ביתיות ובוטיק.

מיקום: צור הדסה, הורד 316
בית שומר שבת

ימים ושעות פעילות:
פתוח כל השנה מלבד בשבתות

טלפון: 054-4874898

בהזמנה ותשלום מראש
אשראי / Paybox / bit

גם סדנה, צמחוני, טבעוני


אצל עופר בחצר: אירוח וחווית בשרים ייחודית אל מול הנוף

אצל עופר בחצר

בשרי

עופר אביב, אמן וחוקר בכל רמ"ח אבריו, מתייחס אל מלאכת העישון והבישול ולרזי המקצוע בנאמנות יתרה. זאת, בבחירת נתחים משובחים. עבורם הוא רוקח תבלינים ורטבים ייחודיים.

מהמעשנה הביתית יוגשו נתחים מובחרים, פרימיום - ואסיו, פיקניה, טומהוק, אווזית, ועוד
לצד סלטים ומטבלים מיוחדים, לחם ביתי נפלא, ותוספות.

הארוחה מלווה בהסברים על המעשנה ותהליך העישון, תוך חיתוך פרונטלי של הנתחים אל מול האורחים.

מיקום: מטע, האלה 114 אצל עופר בחצר

ימים ושעות פעילות:
יום שבת בשעה 13:00

טלפון: 054-7910480

בהזמנה מראש // תשלום במזומן
פתוח כל השנה בשבת בהזמנה מראש.
במהלך השנה פתוח לארוחות הבשרים המעושנים המיוחדים שלנו.

אירועי בוטיק וסדנאות עישון בשרים.

בשרי


מרוקו בשפע עם דודה לאה

מרוקו בשפע עם דודה לאה

בשריצמחוני

אישה שכולה חיוך כקטיפה. דודה לאה היא בית של אוכל. עוצמת החיוך בעיניים בבית של צבע ותפאורה שכולה מדברת מרוקו של לאה: הקטיפות, טסי הנחושת ובעיקר האוכל השופע והמגוון, המעיד על ידע עתיק בהכנת תבשילים, סלטים (במילעיל) לחמים, קונפיטורות משלל פירות העונה וקינוחים ממכרים.

בפסטיבל:

ארוחת קוסקוס | חמישי ושישי החל מהשעה 11:00
קוסקוס, ממולאים, סלטים, פסטלים ועוד

חמין של שבת | ימי שבת החל מהשעה 11:00
ארוחת חמין עשירה עם סלטים וחמוצי הבית,תה ועוגיות הבית.

ימים ושעות פעילות:
מכירת אוכל לשבת כל יום שישי בין השעות 11:00-14:00

מיקום: צור הדסה

טלפון: 052-5705283
איש קשר: לאה

בהזמנה מראש // תשלום במזומן
כל השנה בימי שישי פתוח למכירת אוכל
פתוח כל השנה לקבוצות, בתאום

בשרי, צמחוני


מירי מזרחי - שולחן מכורדיסטן

מירי מזרחי

בשריצמחוני

מירי דבקה במתכונים של סבתה ואמה, כפי שהכינו אותן בנדודי המשפחה, מזכו עיר לידתן לארץ ישראל.

החיבור שלה לדרכי הכנה עתיקות, לאהבתה לשווקים וחיים בעולם הגדול יוצרים מפגש מהנה איתה ועם מרקי קובה ומיני חמין שמתאימים לכל מזג אויר.

בארוחה עשירה תגיש את המיטב שמככב בביתה וקנה לו שם: מיני חמוצים, שעועית בלאדי, קובה חמוסטה, סיסקה (בשר שבושל שעות בטכניקה עתיקה,) קובה צהוב (מסלוקה), אורז כורדי עם עלי סלק, בצלים והרבה לימון, לחמה דקיקה ועוד.

מיקום: צור הדסה 

ימים ושעות פעילות:
בתאריכים: 17.3 | 18.3 | 24.3 | 25.3
יום חמישי בין השעות 19:00-23:00
יום שישי בין השעות 12:00-16:00

טלפון: 050-9888070
איש/ת קשר: מירי מזרחי

בהזמנה מראש // תשלום במזומן
פתוח כל השנה לקבוצות, בהזמנה

בשרי, צמחוני