עליה גבאי - מרוקו פלוס

עליה גבאי

בשריצמחוניטבעוני

כישרון גדול לחדשנות לצד קלאסיקה מפוארת מהמטבח המרוקאי.
עליה תגיש קציצות בשר עם תאנים וריבת ענבים על קוסקוס אוורירי, לצד לחם בית ומטבוחה משובחת ועוד שפע מנות עשירות בטעם הנובעות מידע עתיק ולהט לחדש. הכישרון של עליה ממריא במגשי העוגיות שלה, מפורסמות ובצדק.

ניתן להזמין מראש ארוחות צמחוניות או ללא גלוטן (מסביבת קמח)

מיקום: גפן | עליה גבאי
בית שומר שבת

ימים ושעות פעילות:
יום חמישי בין השעות 12:00-20:00
יום שישי בין השעות 12:00-15:00

טלפון: 052-2442804

בהזמנה מראש // תשלום במזומן

פתוח כל השנה לקבוצות, בהזמנה

בשרי, צמחוני, טבעוני


לילי עזיז- קובה בלוף הבר וחמוצים משמחים

לילי עזיז

בשריצמחוני

מטבח כורדי משובח ועשיר בטעמים. מרקי קובה שונים, ביניהם מככב הקובה של אמא של לילי, הקובה האדום, לצידם ממולאים עסיסיים, קציצות דשנות ומג׳דרה.

מיקום: זכריה | הזית 164 | לילי עזיז 
בית שומר שבת

ימים ושעות פעילות:
ימים רביעי-חמישי בין השעות 18:00-22:00
יום שישי בין השעות 11:00-14:00

טלפון: 050-7380869

בהזמנה מראש // תשלום במזומן
פתוח כל השנה לקבוצות, בהזמנה

בשרי, צמחוני


איזי ריידר "עמק האלה"

איזי ריידר

צמחוני

חוויית אקסטרים חוויית אקסטרים ראשונה מסוגה שתיקח אתכם להרפתקת רכיבה על גבי איזי ריידר. הסיור מתחיל בין הנופים המיוחדים של עמק האלה, הישר לתוך חממות החקלאים שם נטעם משלל גידולי העונה, נחוש, נריח ונשמע סיפורים מרתקים על עולם החקלאות והטבע המרהיב של העמק, משם נמשיך לפארק בריטניה היפהפה.
להשלמת החוויה יש אפשרות לסיים בארוחת שקשוקה צבעונית בין שתילי העגבניות. 

הפעילות מותאמת לימי גיבוש, ימי חברה ולמשפחות בכל גיל, ניתן לקיים את הפעילות גם בקלאב קאר למי שמבקש חוויה רגועה יותר.

סיור בלבד- 1.5 שעות
מסלול שקשוקה
הכולל סיור וארוחה- 3 שעות מינימום 10 משתתפים.

מיקום: זכריה | הרקפת 34

ימים ושעות פעילות:
ימים ראשון-חמישי בין השעות 07:00-21:00
יום שישי משעה 07:00 ועד כניסת שבת

טלפון: 050-9919932

בתיאום מראש בלבד, מספר המשתתפים מוגבל

תשלום מזומן / Paybox / bit

צמחוני


אילנה דוד - לגלגל קובה, מחשבות ועוד

אילנה דוד

גם סדנהבשריצמחוניטבעוני

“אישה מבשלת בתוכה סיר של רגשות, מתבלת באהבה, בוזקת בשמחה ומטעינה באנרגיה של לב ענק.”
האישה הזו היא אילנה, שמזמינה אתכן לחוויה של התנסות בבישול אותנטי לצד כלים מענגים מעולם התודעה, סיפורי ילדות עם ניחוח וטעם של פעם ועם אוכל משובח. 
השולחן של ירמי ואילנה (כנהוג במשפחה מדי שישי בצהריים) יחכה לכם בסיום הסדנה עם מרקי הקובה המשובחים וסלטים ביתיים שופעי ישראליות, טריים וטעימים.

ימי רביעי וחמישי בפסטיבל

בהרשמה מראש.

מספר משתתפים בסדנה  8-10.

מיקום: נווה מיכאל |  אילנה דוד

ימים ושעות פעילות:
ימי רביעי בתאריכים  11.3 // 1.4 // 30.6 בין השעות 11:00-13:30
ימי חמישי בתאריכים 17.3 // 24.3 // 1.7 בין השעות 18:00-20:30

טלפון: 052-6071790

בהרשמה מראש / תשלום במזומן / bit

גם סדנה, בשרי, צמחוני, טבעוני


 עדי יוגב -מעשה ידיים” | מארחת לארוחת דגים ועשבים של אביב

עדי יוגב

צמחוניטבעוני

עדי יוגב חוקרת טעמים של עונה שמסתיימת, משלבת אותם בטאבון המופלא שלה, מקסימה את חומרי הגלם המקומיים שהיא מלהטטת איתם ואת כל הטוב הזה תגיש כארוחה חדשה ושופעת טעמים.
בלב כרם הזיתים יפתח שולחן גדול ועליו תוגש ארוחה מתגלגלת - דגים נאים, צלויים, ומבושלים, בטאבון ועל הגריל, וירקות ועשבים ביניהם.
קרפצ’יו דג ים, קובה נייה דגים בסומק, מרק דגים עם קובה דגים, דגים בעלים מקומיים ועוד כיד הים והדימון.
שתייה מקומית בשפע.

מיקום: אביעזר

ימים ושעות פעילות:
הארוחה תתקיים בימי שישי 4-25.3.22
ותתחיל בשעה 12:00
מי יודע מתי נסיים...

הארוחה מוגבלת ל 25 איש.

טלפון: 052-5993340
איש/ת קשר: עדי יוגב

בהזמנה מראש // תשלום במזומן
כל השנה ערבי טאבון מדי שלישי מהאביב עד הקיץ, 17.30-21.00

צמחוני, טבעוני


מיטבדה Meat-Bada ארוחת בשרים

מיטבדה

בשריצמחוני

ד"ר אלי אבן כימאי חם ונדיב ורב עיסוקים, התמסר לתחביב המשלב מטבח ומעבדה ורקח ברוחב לב חוויה קולינרית המוגשת במרפסת רחבת ידיים, מול נוף עוצר נשימה של עמק האלה.
אוהבי הבשר ימצאו כאן שילוב מופלא של בשר ובירות בוטיק בבישול ביתי.

ארוחת בשרים - מוזמנים להנות מארוחה המתאפיינת במגוון נתחים ועם הרבה דגש על עישון. תוגשנה מנות ראשונות מבוססות בשר כמו ביף ג'רקי, ממתקי סלמוןו קרפצ'יו לצד לחם משובח, תוספות וסלטים רטבים ביתיים ושפע ירקות כבושים. לב האירוח הנם נתחי בשר משובחים ונפלאים כמו אסאדו, פיקניה, אונטריב, בריסקט ועוד  שזורמים כל הזמן מהמטבח ונפרסים מול הסועדים.

ארוחת בוקר של אלופים - למשכימי רכוב ואוהבי נקניקיות ביתיות במקום קוראסון.
ארוחת בוקר המבוססת על כריכים של סלופי ג'ו, אסאדו מפורק, בריסקט, נקניקיות בהכנה עצמית, סלמון כבוש מעושן וכריכים צמחוניים, הכל מוגש עם הכבושים והמטבלים תוצרת המיטבדה ומלווה בבירות בוטיק מיוחדות בהכנה עצמית.

סדנאות לארגונים ולקבוצות - בישול בירה, עישון בשר, הכנת כבושים, הכנת נקניקיות, במהלכן מוגשות ארוחות המבוססות על נושאי ותוצרי הסדנאות.

הסדנה משולבת בסיפור האישי של ד"ר אלי אבן  ובאנקדוטות משעשעות ומתובלת בהומור.

מיקום: זכריה | הכלנית 173

ימים ושעות פעילות:
יום חמישי בין השעות 18:00-23:00 – ארוחת בשרים
יום שישי בין השעות 9:00-11:00 / 11:30-15:00– ארוחת בוקר של אלופים

טלפון: 054-4931841

כל השנה, בהזמנה מראש.

תשלום במזומן / bit / paybox

בשרי, צמחוני


מאפיית ״ברדלי״ | קרנבל לחמניות מפתיעות

מאפיית ברדלי

צמחוני

במיוחד לפסטיבל: קרנבל לחמניות מפתיעות מאמסטרדם ועד ביירות ...
פוקאצת פרג ובצל בליווי מטבלים...
ובייגלה יווני.

מאפיית לחמי שאור ממיטב המסורת האירופאית, לחמים גרמנים, דנים הולנדיים וצרפתים.
מגוון לחמים מאפי בוקר צרפתיים וכריכים מיוחדים בליווי סיידרים, מיץ תפוחים ועוד הפתעות.

סדנת לחמניות ופוקאצות : 22.3 / 18:00

מיקום: שריגים ליאון 

ימים ושעות פעילות:
יום שישי בין השעות 08:30-15:00
יום חמישי בין השעות 12:00-18:00 - לחמים
יום חמישי בין השעות 18:00-20:00 - פיצה נפוליטנית
בתאריכים: 08.04 / 01.04 / 25.03

טלפון: 050-5753548
איש קשר: אורן שמואלי

תשלום במזומן / paybox

צמחוני


נפלאות הגריל הארגנטינאי

הגריל הארגנטינאי - חגיגת בשרים וירקות

גריל ארגנטינאי

לכל המתגעגעים, הגריל הארגנטינאי חוזר עם הפסטיבל והפריחה על כל שלל נתחיו, טעמיו וניחוחיו. שוב יעלו על הגריל נתחי הבשר המשובחים, לוהטים ונוטפים, לצד סלטי ירקות רעננים ומלאי טעם וייחודיות וירקות קלויים ואפויים.

מיקום: שריגים | הגפנים 6  
 

ימים ושעות פעילות:
כל שבתות הפסטיבל מהשעה 12:00 ועד חשיכה.

טלפון: 054-5987231 // 054-4341282
איש/ת קשר: אבי ויעל רוזונבוים   


מתארחים לחגיגת בשרים ויין ביקב נבו

מתארחים לחגיגת בשרים ויין ביקב נבו

מיקום: יקב נבו

ימים ושעות פעילות:
יום חמישי בתאריך 10.3 בשעה 19:30.

טלפון להזמנות: 052-601780

תשלום מזומן / Paybox / bit

פתוח כל השנה לקבוצות, בהזמנה

בהזמנה מראש בלבד

המקרר של יעל"

המקרר של יעל

פיקניקצמחוניטבעוני

המקרר פתוח עבורכם 24/7, בשירות עצמי
יעל דואגת למלא אותו עבור עוברים ושבים (שזה עתה קנו יין טוב מאחד מיקבי העמק) בדרכם לטיול בגבעות הפורחות, בגבינות צאן לא שגרתיות, ממרחים, ריבות ועוד מטעמים להשלמת החגיגה. 
לוקחים ומשלמים באפליקציה, או משאירים כסף בקופסא.

מיקום: שריגים | הגפנים 6 

טלפון: 054-5987231
איש/ת קשר: יעל

פיקניק, צמחוני, טבעוני


"אגרוקפה" - מהמטעים שלנו לספל שלכם

אגרוקפה

צמחוניטבעוני

בית קפה, בית קלייה ומרכז מבקרים

"אגרוקפה" מסייעת לחוות קפה משפחתיות בעולם להתמודד עם השפעותיה של ההתחממות הגלובאלית בעזרת טכנולוגיות חקלאיות ישראליות.
מודל עסקי ייחודי מאפשר לתוצרת החקלאית להגיע לעמק האלה ומעניק לכם הזדמנות לטעום קפה שזוכה לציונים מהגבוהים בעולם.

מרכז מבקרים -  נלמד על עולם הקפה, מגמות, מיצוי קפה וטעימות, תהליכי קליית הקפה וההשפעה על הטעמים. נשמע את סיפור החברה ונקנח בהיסטוריה של הקפה.
בית הקפה - ניתן לשבת ולהנות מטעמי קפה ייחודיים ממגוון חליטות וכל זה לצד מאפים טריים, ומנות מייצור מקומי.

מיקום: שריגים-ליאון | מרכז מסחרי
כשר

במהלך הפסטיבל בית הקפה יהיה פתוח:
ימים ראשון - רביעי בין השעות 08:00-16:00
יום חמישי  בין השעות 08:00-20:00
יום שישי בין השעות 08:00-14:00

סיורים בתיאום מראש:
ימים ראשון-חמישי בין השעות 08:00-20:00
יום שישי בין השעות 08:00-14:00

טלפון: 02-6645455 // 054-4941226

תשלום מזומן / אשראי / Paybox / bit

פתוח כל השנה, סיורים לקבוצות

צמחוני, טבעוני


מבשלת שריגים בירגארדן

 מבשלת שריגים בירגארדן

בשריצמחוניטבעוני

באזור המרהיב של עמק האלה, בו יצרו בירה כבר מלפני 2,700 שנה, ממוקמת מבשלת בירות הבוטיק של שריגים. במקום בירגארדן מקסים עם 7 סוגי בירות איכותיות שזכו בפרסים ומדליות. המבשלה מגישה גם אוכל שהולך טוב עם בירה - נקניקיות, פרעצלים, שווארמה, פוקאצ'ות, פיצות ועוד.

ימים ושעות פעילות הבירגארדן:
יום שישי - שבת בין השעות 10:30-17:00
יום חמישי בפסטיבל 20:30-23:00

מיקום: שריגים-ליאון 
בירה כשרה

טלפון: 073-2725313
איש קשר: עופר ואוהד

מחווה של שכנות טובה- פלאפל ובירה עם רות אלבז

ימים ושעות פעילות:
יום שבת בתאריכים 5.3 //26.3 בין השעות 11:00-16:00

הבירגארדן פתוח בשישי ובשבת כל השנה
המבשלה פתוחה כל השנה לקבוצות בהזמנה מראש

תשלום במזומן ואשראי

בשרי, צמחוני, טבעוני


הפלאפל של רות

הפלאפל של רות

צמחוניטבעוני

פלאפל חם טרי וטעים, מסורת מקומית בכל יום שלישי, בפסטיבל וכל השנה

מיקום: שריגים-ליאון | הגפנים 39 

ימים ושעות פעילות:
יום שלישי בין השעות 14:00-19:30

מומלץ להתקשר לפני שמגיעים

טלפון: 052-2346356
איש/ת קשר: רות אלבז

צמחוני, טבעוני


יקב מטלר

יקב מטלר

פיקניקצמחוני

בין כרמים וגבעות, בעמק האלה, נמצא לו יקב מטלר, יקב בוטיק משפחתי עם נוף פסטורלי השוכן בתוך הכרם ומנוהל על ידי היינץ ולאה מטלר.

אחרי שנים רבות בהוד השרון, עברו היינץ ולאה למושב עגור מתוך רצון עז להגשים חלום ולייצר יין לצריכה עצמית. מהר מאוד גילו את אהבתם הגדולה אשר גרמה להם להעמיק וללמוד על תהליך ייצור היין. היום מייצרים במשק יין אדום, רוזה, קונפיטורות ועוד דברים טובים בעבודת יד.

במהלך הפסטיבל יוגשו מרקים מגוונים ונפלאים, לצד סלטים, מטבלים, גבינות, שקשוקות ועוד.
במסגרת הפסטיבל תערך השקה של יינות 2019.

האירוח - לצד תערוכת ציורים מצודדים של לאה.

ניתן בהזמנה מראש, לאסוף סלסילות פיקניק הכוללות יינות היקב, גבינות, לחמים מטבלים תוצרת הבית, סלט גינה ועוד.

מיקום: עגור

ימים ושעות פעילות:
ימי חמישי ושישי בין השעות 09:00-15:00

טלפון: 050-2802554 // 054-4512045
איש/ת קשר: לאה והיינץ

בהזמנה מראש // תשלום מזומן ואשראי

בשבת היקב סגור למבקרים
כל השנה פתוח לביקורים/סדנאות בתאום מראש.

פיקניק, צמחוני


הבית של אסנת

הבית של אסנת

ממולאים טריים שמחים בפה, כי הידיים רצות ללקט ולשמר ולגדל, קובה כי טעים ואי אפשר בלי.
שמעו מפי אסנת על מסע השורשים שערכה בכורדיסטן  ועל חוויות חייה המרתקות ומלאות שמחת חיים.

מיקום: עגור 
בית שומר שבת

ימים ושעות פעילות:
ימי שישי החל מתאריך 11.3 בין השעות 09:30-12:00

טלפון: 02-9912868 // 050-7510161
איש/ת קשר: אסנת

בהזמנה מראש // תשלום במזומן והמחאות

פתוח כל השנה לקבוצות, בהזמנה


בית הקונטיינרים

שבת בבית הקונטיינרים

בית הקונטיינרים

בית הקונטיינרים תוכנן ונבנה על ידי איליה מגנס, אמן, צייר ומוזיקאי, מקונטיינרים ומבוסס על עקרונות אקולוגיים. רעייתו סיגל גבע, מדריכת טיולים ותיקה במרוקו, מרכז אסיה, הודו וקווקז.

איליה וסיגל מזמינים אתכם להכיר את ביתם ולהשתתף באירוע מוסיקלי לקראת שקיעה, בחצר המלבלבת מול נוף קדומים. מוזמנים לאירוע שבו איליה, מספר את סיפור חייו המרתק, מלווה בנגינה על מבחר כלי נשיפה, הקשה ופריטה מתרבויות שונות.

להשלמת החוויה יוגשו חליטות תה, קפה ועוגיות חמות.
לאחר ההופעה ניתן לזמין מראש ארוחה בריאה ועשירה הכוללת לחמי כוסמין, ממרחים מיוחדים ,נזיד עדשים, סטי בריאות מאפים ועוד.

ימים ושעות פעילות:
יום חמישי בתאריך 10.3 בין השעות 15:00-18:00
יום שבת בתאריך 12.3 בין השעות 11:00-14:00


בית הקונטיינרים מארח את השפית אורנה זבידה לסדנת בישול פרסי - טבעוני

אוכל פרסי

צמחוניטבעוני

אוכל טבעוני, עשיר צבעוני ושמח. ים עשבי תיבול ותבלינים ארומטיים. אורז פרסי עם שכבת תפו״א נשכנית ופריכה ועוד מאכלים מפתיעים.

מיקום: לוזית | האשל 650 בהרחבה

ימים ושעות פעילות:
יום שישי בתאריך 25.3 בין השעות 10:00-13:30 בהזמנה מראש
יום שבת 12.3 ן 11:30

טלפון: 052-8895905

בהזמנה מראש בלבד / מספר מקומות מוגבל.
פתוח כל
השנה לקבוצות, בהזמנה

צמחוני, טבעוני


זוהרה בן חמו " חבוזה של פורים ומרקחות הדרים זוהרות"

זוהרה בן חמו

צמחוניטבעוני

קוסקוס של עננים, פפריקה ממתכון משפחתי תאדים תבשיל חומוס ומטבוחה  , לחם בית , סלטים מצויינים , פשטידה מפוארת ומרקחות משמחות  . לחם של פורים עם ביצים שלמות לפי ספר הילדים: על שולחן השולחן.
ארוחה במחיר אחיד.  

מיקום: לוזית 

ימים ושעות פעילות:
יום שישי בתאריך 18.3 בסימן סעודת פורים

טלפון: 02-9911143 / 053-5298179
איש/ת קשר: זוהרה

בהזמנה מראש

צמחוני, טבעוני


הטאג’ין של שונטל

אלגיר / צרפת / מרוקו / גבעת ישעיהו 

הטאג’ין של שונטל

בשריצמחוני

המסע המשפחתי של שונטל מוגש בארוחת הטאג’ין הביתית המרהיבה. שונטל, בת לשושלת מפוארת של מבשלות ומבשלים, מארחת במרפסת נוף עדולמי יפיפה.

בחר את הטאגין שלך - עופות בלימונים וריחן, או אולי בזיתים וזעפרן, טאג’ין צמחוני של ירקות שורש, שקדים וצימוקים או קלאסי: כדורי בשר בשזיפים, דלעת וקינמון? יין מקומי לרכישה במקום.

מיקום: גבעת ישעיהו 124 | שונטל שרביט דרמון

ימים ושעות פעילות:
ימי שישי בתאריכים 3.3 // 18.3 בין השעות 11:00-15:00

טלפון: 052-3850823 // 02-9993102

בהזמנה מראש // תשלום במזומן

פתוח כל השנה לקבוצות, בהזמנה

בשרי, צמחוני


ארוחת טאגין ושירים לכבוד שבת

רונית שפי

בשריצמחוני

מוזמנים לקראת שקיעה אל מול הנוף הקסום של גבעות עדולם, לשילוב מענג של ארוחת טאג’ין וקבלת שבת עם המוזיקאית רונית שפי המלווה את שירתה בכלי נגינה.

ימים ושעות פעילות:
ימי שישי בתאריכים 11.3 | 25.3

ארוחה  בין השעות 12:00-14:00 
ההופעה בין השעות 14:30-15:30

להזמנות ופרטים:
שונטל
: 052-3850823
רונית: 052-6995333

בשרי, צמחוני


אצל קארינה- אהבה, אוכל וטבע בסלסילה אחת...

אצל קארינה

פיקניקצמחוניטבעוני

את הרעיון לסלסילות הפיקניק “אצל קארינה” התחילו טובה וקארין לבשל בשנה האחרונה. הרעיון נוצר מתוך אהבה גדולה לאוכל וטיולים בטבע המשגע שעוטף אותן.

בתוך הסלסילה שלהן תוכלו למצוא: ממרחים כממרח סלק, ממרח פלפל, צזיקי של סבתה, שום קונפי וזיתים, מאפה גבינה, חלה כפרית, לחמניות בריאות עם דברים טובים, קרקרים, סלט ירוקים ותפוח, עוגה או עוגיות ומיץ סחוט טרי מתפוז או לימונדה.

ניתן להוסיף פשטידות אישיות ושתיה.

מיקום: צפריריםגבעות עדולם ועמק האלה

טלפון: 05-84683969

מתוך השתדלות לשמור על הטבע והסביבה, כל האריזות בסלסילה מתכלות וידידותיות לסביבה.

ניתן להזמין סל פיקניק עד יום חמישי. איסוף בימי שישי/שבת, בתיאום מראש.

תשלום במזומן / bit

פיקניק, צמחוני, טבעוני


גלריה קקאדו לאמנות ועיצוב

"הודו ומתנותיה בצלחת" השף שי קרן מתארח בגלריית קקאדו

גלריה קקאדו לאמנות ועיצוב

ממסעו המרתק להודו, שב שי קורן בכדי לחבר את כל הגוונים, הצלילים והטעמים אליהם נחשף לכדי שלם אחד שממנו בנה את הארוחה המוגשת לכם. ממנת פתיחה ותבשלים שונים ועד לקינוח וצ’אי, שי משתמש בתבלינים אותנטיים וחומרי גלם טריים.

במהלך הפסטיבל:
בימי חמישי בערב אירוח באווירה של אמנות וטבע: ארוחה הודית אקזוטית מעשה ידיו של השף שי קרן בשילוב עם ערב חברתי חווייתי -רב חושי, המשלב אמנות  ומוסיקה. הופעה של שירי עם ייחודיים ונדירים ממסורות העולם בליווי כלי נגינה מיוחדים בשילוב קהל.

19.30 - הופעה בשיתוף הקהל.
20:15 - ארוחה

בימי שישי : ארוחה הודית עשירה ואקזוטית של השף שי קרן בשילוב (בבחירה) סדנת אמנות “כל אדם נולד אמן “- חוויה של יצירה וציור על מיטב מוצרי הגלריה
לזוגות, משפחות וקבוצות.

11:00-14:00 בהזמנה מראש

לארוחה: שי 050-7850380
לסדנה: רעות 052-8625271

מיקום: צפרירים | גלריה קקאדו

ימים ושעות פעילות:
ימים א’ עד ו’  בשעות 10:30// 12:30 // 14:30

בהרשמה מראש // מותנה במינימום משתתפים

טלפון: 02-9998921 // 052-8625271

פתוח לסדנאות וקבוצות כל השנה


פרובאנס בהרי יהודה -המטבח המשובח של נטלי

פרובאנס בהרי יהודה

צמחוני

נטלי, שפית וקונדיטורית בעלת ותק של 26 שנה, בוגרת Cordon Bleu  באה מבית צרפתי איטלקי שעסק ביין ואוכל טוב.
נטלי מגישה מנות עשירות וארוחת גורמה. הארוחה עצמה נעשית במרפסת נוף מהמרהיבות במקומותינו. התפריט נבנה עם השפעות פרובאנס ומאפשר טעימה ממנות פתיחה, מנה עיקרית וקינוח מלווה ביין. הארוחה זוגית ומאפשרת מגוון לבחירה.

כמו: ניוקי פריזנה מיוחד של הבית עם רוטב בשמל אספרגוס, ברוסקטה עם זוקיני ופרמזן, סלט רוקט, קונפי של עגבניות שרי ובורטה. לסיום: קפה גורמאנד אספרסו המוגש עם מבחר פטיפורים. האוכל, הקינוחים והמאפים נעשים בהקפדה מחומרי גלם איכותיים ובמטבח הביתי.

מיקום: נחושה 
בית שומר שבת

ימים ושעות פעילות:
ימי שישי בין השעות 9.30-11.30 // 12:00-14:00

טלפון: 055-6670749
איש/ת קשר: נטלי פונטנה

בהזמנה מראש | מוצרים בהשגחה

תשלום במזומן / bit / Paybox

צמחוני


שוק (סוף) החורף של עמק האלה

שוק עמק האלה

בואו לחגוג איתנו במקום הכי קסום בעמק

מיקום: יקב עמק האלה, קיבוץ נתיב הל״ה

ימים ושעות פעילות:
יום שישי בתאריך 4.3 בין השעות 09:00-15:00

יריד אמנים // שוק איכרים // דוכני יד 2

עגלת קפה // פודטראק // בירות בוטיק

דוכני מזון // סדנת טעימת יין // סטודיו צילום נודד

מפגש סופר // נקודת יציאה לטיולים וכמובן היינות המצוינים של יקב עמק האלה.

12:00 מעגל שירה ואהבה לקראת שבת  להקת "טוקה טוקה" במוזיקה קובנית סוחפת

לפרטים והרשמה:
סדנת טעימת יין  02-9994885
רישום לטיולים, איריס נבו  050-2958708

ייזום והפקה: אורלי לוק, בחסות יקב עמק האלה,


"הנחתום" מאפייה ומעדנייה משפחתית"

הנחתום

פיקניקצמחוניטבעוני

״למדני את השיר הפשוט של הלחם ופרוס לי חלק משלומך״. רחל שפירא.

משפחה החוגגת את שפעת הטבע של עמק האלה ויוצרת בעזרתו ובעזרת ידע וחקר רב, מגוון לחמי שאור, גבינות צאן ובקר איכותיות, זיתים כבושים, עלי גפן וכרוב ממולאים באורז ועשבי תיבול טריים, סלטים וממרחים מיוחדים, עוגות ועוגיות, גרנולה, מלאבי רימונים, מגוון קונפיטורות מתוצרת ביתית ועוד.

מוזמנים לאסוף סלסלות פיקניק המורכבות מתוצרת ״הנחתום״, לקבל הנחייה לישיבה בפינות חמד באזור וליהנות מטעמים של חיבור מקומי בין טבע לאדם.

מיקום: נתיב הל"ה | תמיר

ימים ושעות פעילות:
ימי שישי בין השעות 10:00-13:00 בתאריכים: 25.03 / 01.04 / 08.04

 

טלפון: 052-4329085

paybox/ מזומן / bit / אשראי

פיקניק, צמחוני, טבעוני


נערוך שולחן חי"ש מהר

נערוך שולחן חיש מהר

ימי שישי בפסטיבל האוכל במיזם ברוח המקום והשעה.
חנות החי"ש (יד שניה) הוותיקה והמיוחדת  של רונית אשר, יזמית חברתית, מזמינה את  הציבור המבקר בפסטיבל להגיע לחנות וליהנות מקניה במחירים צנועים מאד:
ספרי בישול ישנים וחדשים, כלי אוכל, כלי בישול ומפות שולחן.
אם תביאו אתכם חפץ או יותר מהמגוון, תוכלו לקחת אחר במקומו.
אז זה הזמן להתחדש בישן וטוב, לאוורר מדפים בארונות המטבח, להיפרד מספרי בישול שלא פתחתם מעולם וליהנות מחגיגה צרכנית ברת קיימא.

מיקום: נתיב הל״ה | רונית אשר

ימים ושעות פעילות:
ימי שישי בין השעות 09:30-13:00

טלפון: 052-3742844

תשלום מזומן / Paybox / bit


להקת ורטיגו מארחת | להתחבר לטבע- מופע וארוחה

להקת ורטיגו

צמחוניטבעוני

להקת המחול ורטיגו מזמינה אתכם למופע "פרדס" ולאחריו ארוחה ממטבחה של השפית אורית קדם.
לכבוד ההופעה, הכינה אורית ברוח המקום תפריט צמחוני משמח ועשיר בטעמים. יהיו בו קציצות עדשים ואורז בר ברוטב מנגולד, לימון ושום / רביולי גבינות ותרד בחמאת מרווה / מסבחה עדשים עם כרובית צלויה / סמוסה במילוי חומוס, בטטה ותבלינים הודים/ מוס חצילים ועוד...
אורית, מחוברת מזה שנים לעמק וללהקת ורטיגו והשילוב של המופע והארוחה יחד יוצרים חוויה ייחודית של אמנות, חברה וסביבה.
“פרדס” יצירה שנולדה בבית, התכנסות שכולנו חווינו בתקופה האחרונה. עבודה שבה הגוף מתכנס לעצמו, מצייר את עצמו ומתחבר לרבדים הרוחניים שלו פנימה. פנימה של כל אדם/רקדן לתוך עצמו לצד הקשר שלו עם המארג המשותף.

כוראוגרפיה |  נעה ורטהים.
מוסיקה |  איתמר דוארי
רקדנים | שון אולס, עדן בן שימול, מיכה איימוס, איתי פרי, דניאל קוסטה, ירדן עוז, רות בן דוד, אילן גולובוביץ, תיאו סאמסוורת'

מיקום: ורטיגו | כפר אמנות אקולוגי | נתיב הל"ה

ימים ושעות פעילות:
יום שישי בתאריך 18.3 בשעה 11:30 | מספר מקומות מוגבל

הרשמה ותשלום מראש

צמחוני, טבעוני

לפרטים והזמנות >


“העוגות של אבא

העוגות של אבא

צמחוני

"בעמק יפה בין כרמים ושדות"... שוכנת לה קונדיטוריה קטנה, אשר מייצרת מאפים, קינוחים ועוגות לבקשתכם.
אתם מוזמנים להתארח בקפה - קונדיטוריה, לשתות קפה, לטעום ולרכוש מהמאפים ומהקינוחים.

במהלך הפסטיבל סדנאות אפייה לילדים ולמשפחות ובמיוחד לפורים - סדנת אפייה לילדים, בתיאום מראש.

מיקום: נתיב הל״ה | אלעזר הר-אבן

ימים ושעות פעילות:
יום חמישי בתאריך 24.3 מהשעה 17:00
ימים שישי-שבת בתאריכים 25-26.3 בין השעות 9:00-16:00

טלפון: 050-6235436

פתוח כל השנה, בהזמנה מראש

תשלום במזומן / Paybox / bit

צמחוני