אזור עמק האלה-עדולם
זכריה // גפן // נתיב הל״ה // נווה // מיכאל - רוגלית // אביעזר // גבעת ישעיהו // צפרירים // שריגים-ליאון // עגור // לוזית

 

לילי עזיז קובה בלוף הבר וחמוצים משמחים

לילי עזיז

מטבח כורדי משובח ועשיר בטעמים. מרקי קובה שונים, ביניהם מככב הקובה של אמא של לילי, הקובה האדום, לצידם ממולאים עסיסים, קציצות דשנות ומג’דרה של חיטה.

זכריה | הזית 164 | לילי עזיז
רביעי-חמישי > 18.00-22.00
שישי > 11.00-14.00
050-7380869
בהזמנה מראש // תשלום במזומן
פתוח כל השנה לקבוצות, בהזמנה
* בית שומר שבת

לעמוד העסק >>


איזי ריידר ״עמק האלה״

איזי ריידר

חווית אקסטרים ראשונה מסוגה שתיקח אתכם הישר לתוך חממות החקלאים רכובים על גבי הכלי החשמלי, הירוק והשקט, איזי ריידר. נטעם משלל הירקות הצבעוניים, נחוש, נריח ונשמע סיפורים מרתקים במסלול השקשוקה. בין שתילי העגבניות נאכל שקשוקה צבעונית מהירקות שנקטפו. חוויה של הטבע, מהאדמה לצלחת.
משך הסיור:
1.5 שעות - 190 ש"ח לאדם
3 שעות במסלול השקשוקה הכולל ארוחה - 270 ש"ח לאדם, למינימום של 10 משתתפים.

זכריה | הרקפת 34
ראשון-חמישי > 7.00-21.00
שישי > 7.00 עד כניסת שבת
050-9919932
בתיאום מראש בלבד, מספר המשתתפים מוגבל
תשלום מזומן / Paybox / bit

לעמוד העסק >>


עליה גבאי | מרוקו פלו

עליה גבאי

כישרון גדול לחדשנות לצד קלאסיקה מפוארת מהמטבח המרוקאי. עליה תגיש קציצות בשר עם תאנים וריבת ענבים על קוסקוס אוורירי, לצד לחם בית ממולא דלועים ואגוזים. שפע מנות לארוחה קלה ועשירה בטעם הבנויה ממידע עתיק ולהט לחדש. במגש העוגיות תמצאו אורחות ללא גלוטן, טעימות ויפות כמו אחיותיהן המפוארות.

גפן | עליה גבאי
רביעי-חמישי > 18.00-22.00
שישי > 11.00-15.00
052-2442804
בהזמנה מראש // תשלום במזומן
פתוח כל השנה לקבוצות, בהזמנה
* בית שומר שבת

לעמוד העסק >>


"הנחתום" מאפייה ומעדנייה משפחתית

הנחתום

בעקבות  אבל משפחתי " הנחתום " בנתיב הל"ה  יהיה סגור ביום שישי  2/7.

״למדני את השיר הפשוט של הלחם ופרוס לי חלק משלומך״. רחל שפירא.
משפחה החוגגת את שפעת הטבע של עמק האלה ויוצרת בעזרתו ובעזרת ידע וחקר רב, מגוון לחמי שאור, גבינות צאן ובקר איכותיות, זיתים כבושים, עלי גפן וכרוב ממולאים באורז ועשבי תיבול טריים, סלטים וממרחים מיוחדים, עוגות ועוגיות, גרנולה, מלאבי רימונים, מגוון קונפיטורות מתוצרת ביתית ועוד. מוזמנים לאסוף סלסלות פיקניק המורכבות מתוצרת ״הנחתום״, לקבל הנחייה לישיבה בפינות חמד באזור וליהנות מטעמים של חיבור מקומי בין טבע לאדם.

נתיב הל"ה | תמיר
שישי > 10.00-13.00
052-4329085
מומלץ להזמין מראש.
paybox/ מזומן / bit

לעמוד העסק >>


“העוגות של אבא”

העוגות של אבא

"בעמק יפה בין כרמים ושדות"...שוכנת לה קונדיטוריה קטנה, אשר מייצרת מאפים, קינוחים ועוגות לבקשתכם. אתם מוזמנים להתארח בקפה - קונדיטוריה, לשתות קפה, לטעום ולרכוש מהמאפים ומהקינוחים. כמו כן, יתקיימו במהלך הפסטיבל סדנאות אפייה לילדים ולמשפחות, בתיאום מראש.

נתיב הל״ה | אלעזר הר-אבן
ימי חמישי > 17.00-22.00
שישי-שבת > 9.00-16.00
050-6235436
תשלום מזומן / Paybox / bit
פתוח כל השנה, בהזמנה מראש

לעמוד העסק >>


אילנה דוד -לגלגל קובה, מחשבות ועוד

אילנה דוד

“אישה מבשלת בתוכה סיר של רגשות, מתבלת באהבה, בוזקת בשמחה ומטעינה באנרגיה של לב ענק.” האישה הזו היא אילנה, שמזמינה אתכן לחוויה של התנסות בבישול אותנטי לצד כלים מענגים מעולם התודעה, סיפורי ילדות עם ניחוח וטעם של פעם ועם אוכל משובח. השולחן של ירמי ואילנה (כנהוג במשפחה מדי שישי בצהריים) יחכה לכם בסיום הסדנה עם מרקי הקובה המשובחים וסלטים ביתיים שופעי ישראליות, טריים וטעימים.

ימי רביעי וחמישי בפסטיבל בהרשמה מראש.
מספר משתתפים בסדנה > 8-10.

מושב נווה מיכאל | אילנה דוד
ימי רביעי > 16.6 // 23.6 // 30.6
11.00-13.30
ימי חמישי > 17.6 // 24.6 // 1.7
18.30-21.00
052-6071790
בהרשמה מראש / תשלום במזומן / bit

לעמוד העסק >>


מעשה ידיים - בצק ושיכר

מעשה ידיים - בצק ושיכר

בכל שנה עדי, יוצרת מוכשרת באוכל, מכינה במיוחד לפסטיבל מפגש קולינרי מקומי מסעיר. השנה עדי יצרה אירוע מפגש המשלב בין מאפי הטאבון לבין תוצרת המבשלות, היקבים, ויצרני האלכוהול מעמק האלה. לכל שיכר מותאמת פוקא'צה מיוחדת המתאימה לו- חפשו את ההקשרים. בירת בוטיק מבשלת שריגים - פיצה עם בצל כבוש ובצל ירוק צלוי. יין רוזה או אדום מיקב עג'ור - פוקאצ'ה של צימוקים אוזבקים מושרים ביין, עם גבינת ג'יבנה מקומית ורוקט. ערק - פוקאצ'ה עם במיה ועגבניות צלויות, יוגורט כבשים ובמיה מוחמצת- למי שרוצה גם דג לבן כבוש קלות. סיידר תפוחים- פוקאצ'ה עם תפוחים מקורמלים עם פלפל שחור, מוצרלה ושקדים מלוחים. לימונדה אלכוהולית מבשלת בסטרס (או תוצרת עצמית)- פוקאצ'ה ירוקים, גבינה צ'רקסית מעושנת תוצרת בית ולימון צלוי. קינוח- שוט בוחא תאנים צוק- פוקאצ'ה טנזיה- תבשיל פירות יבשים בבוחא, מוגש עם טחינה, קוביות פרי טרי ואגוזים.

אביעזר | עדי יוגב
בתאריכים > ימי חמישי 10.6 // 17.6
18.00-22.00
052-5993340
בהזמנה מראש / תשלום במזומן

לעמוד העסק >>


להקת ורטיגו מארחת

להקת ורטיגו

להתחבר לטבע
“פרדס” יצירה שנולדה בבית, התכנסות שכולנו חווינו בתקופה האחרונה. עבודה שבה הגוף מתכנס לעצמו, מצייר את עצמו ומתחבר לרבדים הרוחניים שלו פנימה. פנימה של כל אדם/רקדן לתוך עצמו לצד הקשר שלו עם המארג המשותף.
כוראוגרפיה | נעה ורטהים. מוסיקה | איתמר דוארי. רקדנים | שון אולס, קורינה פריימן, עדן בן שימול, מיכה איימוס, איתי פרי, דניאל קוסטה.
להקת המחול ורטיגו מזמינה אתכם למופע הבכורה של “פרדס” בליווי ארוחה בסגנון כפרי, בכפר האמנות האקולוגי
את המופע ילוו מנות גורמה בסגנון כפרי ממטבחה של אורית.

ארוחת "פרדס" – ארוחת ערב קיץ בעמק האלה
השפית המנוסה אורית קדם מחוברת מזה שנים לעמק וללהקת ורטיגו. לכבוד ההופעה החדשה, הכינה ברוח המקום תפריט צמחוני משמח, טרי, עשיר בטעמיו. יהיו בו לביבות ירק שונות, סמוסה וצ'אטני, רביולי ריקוטה בחמאת מרווה ושום, בטטות צלויות בלאבנה ונענע ועוד ירקות, מטבלים וקינוחים.
רביעי > 9.6 // 16.6 > בשעה 19.30
חמישי 10.6 // 17.6 > בשעה 19.30
שישי 11.6 // 18.6 > בשעה 11.30
מספר המקומות מוגבל

ורטיגו | כפר אמנות אקולוגי | נתיב הל"ה
הרשמה ותשלום מראש
לפרטים ולרכישת כרטיסים >
02-9900235
תשלום באתר ורטיגו > www.vertigo.org.il

שוק הלילה של עמק האלה
יום חמישי 1.7 | 19.00
מתחם יקב עמק האלה, נתיב הל"ה

בואו לחגוג איתנו את סיום פסטיבל האוכל ופתיחת שוק הלילה של עמק האלה. שוק איכרים מתוצרת מקומית, יריד אומנים ובגדים יד 2, מוסיקה חיה, דוכני מזון, בר יינות ובירות מהאזור והרבה שמחה, חברים, אוויר צלול ואווירה קסומה.
21.30 - מסיבת ריקודים אל תוך הלילה עם
DJ Ayelet Oved המדהימה!!!
והכל במחירים חברתיים ונדיבות הלב.

לעמוד העסק >>

 


נערוך שולחן חי"ש מהר:

 נערוך שולחן חיש מהר

ימי שישי בפסטיבל האוכל במיזם ברוח המקום והשעה.
חנות החי"ש (יד שניה) הוותיקה והמיוחדת  של רונית אשר, יזמית חברתית, מזמינה את  הציבור המבקר בפסטיבל להגיע לחנות וליהנות מקניה במחירים צנועים מאד: ספרי בישול ישנים וחדשים, כלי אוכל, כלי בישול ומפות שולחן.
אם תביאו אתכם חפץ או יותר מהמגוון, תוכלו לקחת אחר במקומו. אז זה הזמן להתחדש בישן וטוב, לאוורר מדפים בארונות המטבח, להפרד מספרי בישול שלא פתחתם מעולם וליהנות מחגיגה צרכנית ברת קיימא.

נתיב הל״ה | רונית אשר
ימי שישי > 9.30 - 13.00
052-3742844
תשלום מזומן / Paybox / bit

לעמוד העסק >>


הטאג’ין של שונטל

הטאגין של שונטל

אלגיר / צרפת / מרוקו / גבעת ישעיהו -
המסע המשפחתי של שונטל מוגש בארוחת הטאג’ין הביתית המרהיבה. שונטל, בת לשושלת מפוארת של מבשלות ומבשלים, מארחת במרפסת נוף עדולמי יפיפה. בחר את הטאג’ין שלך - עופות בלימונים וריחן, או אולי בזיתים וזעפרן, טאג’ין צמחוני של ירקות שורש, שקדים וצימוקים או קלאסי: כדורי בשר בשזיפים, דלעת וקינמון? יין מקומי לרכישה במקום.

גבעת ישעיהו 124 | שונטל שרביט דרמון
רביעי > 18.00-21.00
שישי > 12.00-16.00
052-3850823 // 02-9993102
בהזמנה מראש // תשלום במזומן
פתוח כל השנה לקבוצות, בהזמנה

לעמוד העסק >>


טוסקנה במבטא צרפתי מול הרי יהודה

המטבח המשובח של נטלי

המטבח המשובח של נטלי
נטלי, שפית וקונדיטורית בעלת ותק של 26 שנה, בוגרת Cordon Bleu באה מבית צרפתי איטלקי שעסק ביין ואוכל טוב. תגיש לכם ארוחת גורמה במרפסת ביתה מול נוף מרהיב. התפריט נבנה עם השפעות מטוסקנה ומאפשר טעימה ממנות פתיחה, מנה עיקרית וקינוח מלווה ביין. הארוחה זוגית ומאפשרת מגוון לבחירה. כמו: ניוקי פריזנה מיוחד של הבית עם רוטב בשמל פורצ'יני, קוקוט של ריזוטו זעפרן, ירקות לצד פונדו אנשובי, פילה דג מאודה ברוטב פרי הדר ושומר, ברוסקטה עם זוקיני ופרמזן, סלט רוקט, קונפי של עגבניות שרי ובורטה. לסיום: קפה גורמאנד אספרסו המוגש עם מבחר פטיפורים. האוכל, הקינוחים והמאפים נעשים בהקפדה מחומרי גלם איכותיים ובמטבח הביתי.

נחושה | נטלי פונטנה
ימי רביעי > 18.30-20.00 // 20:30-22:00
055-6670749
בהזמנה מראש | מוצרים בהשגחה
תשלום במזומן / bit / Paybox
* בית שומר שבת

לעמוד העסק >>


קאג'ה שוקולטרי caja chocolaterie

caja chocolaterie

סדנאות שוקולד בהן תכירו את עולם השוקולד, תטעמו פולי קקאו וסוגי שוקולד שונים. תלמדו את סודות הטמפרינג ותתנסו בטכניקות עבודה מגוונות כמו יציקה, טבילה, זילוף וקישוט. נכין פרלינים במגוון טעמים וצורות כולל הדפסים, טבלאות שוקולד עם תוספות לבחירתכם, טראפל ו- bars. בסוף הסדנה תארזו את שפע השוקולד ותקחו איתכם כמובן! גליה אמנית ויוצרת בשוקןלד. סדנת השוקולד ממוקמת במתחם הגלריה של נסים לוי, אב המשפחה המוכשר, ובו מאות יצירות שופעות דמיון והומור אותן הוא מכין מברזלים, כלים שיצאו משימוש, חלקי ריהוט ישנים ומשווה להם חדש ומפתיע.

הגלריה של סבא | צפרירים | משק 5
פתוח כל השבוע בהזמנה מראש בלבד
סגור בשבת | חומרי גלם כשרים
052-3404536
פתוח כל השנה, סדנאות בתיאום
לזוגות, משפחות וקבוצות.

לעמוד העסק >>


משק יין הנס שטרנבך

משק יין הנס שטרנבך

היקב
קבוצות מ־10 משתתפים ומעלה, בתאום מראש, מוזמנות לביקור ביקב. בביקור, מבט (מרחוק) על הכרם שלנו ועל סביבתו, אפופת המיתולוגיה וההיסטוריה, מהסבר על הכרם, על הענבים הגדלים בו, על היינות שאנחנו עושים מהם, על ההיסטוריה שלנו, על הפילוסופיה שלנו בעשיית יין, ממבט על היקב ומטעימת יינות. טעימות היין והסיורים מודרכים ע"י אחד משלושת הייננים, שניים בעלי תארים אקדמיים בייננות. סלסילות פיקניק ביקב. חבורות קטנות ובודדים מוזמנים לטעימת יין מודרכת ויכולים לרכוש סלסילות מבוססות גבינות, מבוססות שרקוטרי או טבעוניות, שאפשר ללוותן ביין.  ניתן, על בסיס מקום פנוי, להסב איתן במתחם המשק המרהיב שלנו.

שישי שבת > 10.00 עד חשיכה
ללא תיאום מראש.
בשאר ימי השבוע יש לתאם את הביקור.

המסעדה
מסעדה ים-תיכונית כפרית, בעלת תפריט עשיר, במסורת "Slow Food", הקיימת משנת 2003. התפריט מקבל השראה מהמטבח המקומי הפלסטיני. כיקב, אנחנו מחויבים לבישול ביין. לכן יש בתפריט מגוון מנות בהשראת האזורים צורכי היין שסביב הים התיכון. ארוחות לקבוצות (מ־10 משתתפים ומעלה), בתפריט קבוע מראש ובתאום מראש. הארוחות מתקיימות בשתי סוכות הגפנים היפות שלנו.

לעמוד העסק >>


גלריה קקאדו

גלריה קקאדו

סדנה לציור על אובייקט מעוצב
מוזמנים לקקאדו לצייר על אחד מכלי ההגשה וכלי המטבח הידועים והמיוחדים של קקאדו. הפריטים שתבחרו לצייר עליהם, יעברו צביעה מיוחדת בלקות מעולות ויאפשרו שימוש לאורך שנים של מאכל ומשקה. את סדנת היצירה בעץ תלווה תקרובת תוצרת הבית: גבינת עיזים, מאפה גבינה, מחמצים וממרחים.

צפרירים | גלריה קקאדו
ימים א’ עד ו’ > 10.30// 12.30 // 14.30
בהרשמה מראש // מותנה במינימום משתתפים
רעות – 052-8625271
פתוח לסדנאות וקבוצות כל השנה

לעמוד העסק >>


נפלאות הגריל הארגנטינאי

נפלאות הגריל הארגנטינאי

על גריל ענק נצלים לאיטם נתחי בשר גדולים ועסיסיים, מהם מכינים כריכים דשנים עם הצ׳ימיצ׳ורי המפורסם של אבי, לצד בירה מקומית. מדי יום רביעי בשריגים-ליאון (הגפנים 6)
Take away 16.00-20.00
בימי חמישי ארוחת בשרים בקיבוץ נתיב הל"ה. (בתיאום מראש בלבד) מהשעה 18.00

שריגים | הגפנים 6  |  יעל ואבי רוזנבוים
רביעי > מ־12.30 עד חשיכה | בהזמנה מראש
054-5987231 // 054-4341282
תשלום מזומן / Paybox / bit
פתוח כל השנה לקבוצות, בהזמנה

לעמוד העסק >>


המקרר של יעל

 

הגפנים 6,שריגים
מקרר בשרות עצמי, פעיל 24/7
מבחר גדול של גבינות צאן בוטיק, ממרחים ומעדנים.
סלסילות פיקניק להרכבה עצמית.

לעמוד העסק >>


אגרוקפה

אגרוקפה

בית קפה ובית קלייה
אגרוקפה - חוויה של טעמים וריחות בבית הקפה, בית הקלייה, ומרכז המבקרים. מתחם אגרוקפה מספק חוויית קפה המערבת את כל החושים. בית הקפה משמש כ״פנים״ של החברה אשר רוב פועלה הוא חקלאי - השבחת שדות קפה בעולם - והתוצר שלה קולינרי. בית הקפה - במתחם ניתן לשבת ולשתות קפה איכותי לצד מאפים טריים, אמפנדס בייצור מקומי עם מטבלים ועוד. סיור - נבקר בבית הקלייה, נחווה אותה, נשמע את סיפור החברה, מלווה בתמונות מקולומביה, מהשדה ועד לספל ונסיים בטעימות ממגוון הקפה שקלינו בצורות מיצוי שונות.

שריגים-ליאון | מרכז מסחרי | כשר
במהלך הפסטיבל בית הקפה יהיה פתוח:
ראשון - רביעי > 8.00-16.00
חמישי > 8.00-20.00
שישי > 8.00-14.00
סיורים בתיאום מראש:
ראשון-חמישי > 8.00-20.00, שישי > 8.00-14.00
02-6645455 // 054-4941226
תשלום מזומן / אשראי / Paybox / bit
פתוח כל השנה, סיורים לקבוצות

לעמוד העסק >>


מאפיית ״ברדלי״

ברדלי

יום שלישי 15.6 | 18.00-20.30 סדנה להכנת לחמניות מבצקים שונים
נחשף לסודות עגולים בטעמים ובטכניקות  בגיוון מהנה, מידי אורן שמואלי, נחתום ומורה בחסד. הסדנה כוללת ארוחה על בסיס תוצרת  הסדנה והמאפייה.

יום שלישי 29.6 | 18.00-20.30 סדנת פוקצ'ות מצויירות
הנאה צרופה, לימוד חוויתי וטעמים נהדרים. הסדנה כוללת ארוחה על בסיס תוצרת הסדנה והמאפייה.

כל ימי חמישי בפסטיבל |  18.00-21.00
פיצות, קלצ׳ונה והפתעות מהטאבון

כל ימי שישי בפסטיבל | 9.00-15.00
14 סוגי לחמים עם לחם בזרקור מיוחד - לדוגמא לחם עיראקי בדעלאק, עם עמבה וחצילים, לחמים מחיטות עתיקות  והפתעות מידיו של האופה.

וכמובן קאורסונים, פוקצ'ות ועוד.

שריגים ליאון | אורן שמואלי
שני > 18.30-21.00 // שישי > 8.30-15.00
מוצ״ש > 21.00-23.00 בתיאום מראש
050-5753548
תשלום במזומן / paybox

לעמוד העסק >>


מבשלת שריגים|בירגארדן

מבשלת שריגים

לא הרחק מתל-עזקה, מקום בו נמצאו כדי בירה מלפני 2,700 שנה, ממוקמת מבשלת בירות הבוטיק של שריגים. במקום בירגארדן מקסים עם 7 סוגים של בירה איכותית, שזכתה בפרסים ומדליות. המבשלה מגישה אוכל מגוון שהולך טוב עם הבירה - נקניקיות עסיסיות, שניצלונים, צ’יפס, פיצה ועוד. מחווה של שכנות טובה

10.6 // 1.7 - ערב פלאפל ובירה עם רות אלבזגריל ארגנטינאי ובירה עם אבי רוזנבוים

שריגים-ליאון | עופר ואוהד | בירה כשרה
073-2725313

שישי - שבת > 10.30-17.00
חמישי בפסטיבל > 20.30-24.00
תשלום במזומן ואשראי
הבירגארדן פתוח בסופ״ש כל השנה
המבשלה פתוחה כל השנה לקבוצות בהזמנה מראש

לעמוד העסק >>


הפלאפל של רות

הפלאפל של רות

פלאפל חם טרי וטעים, מסורת מקומית בכל יום שלישי

שריגים-ליאון | הגפנים 39 | רות אלבז
שלישי > 14:00-19:30
רצוי להתקשר לפני שבאים.
052-2346356

לעמוד העסק >>


יקב מטלר

יקב מטלר

הבראנץ’ מתהדר באוכל ביתי ובגבינות בוטיק, שקשוקה, ממרחים, מזטים מעשה ידיה של לאה, סלטים, לאבנה וגבינות תוצרת בית. קינוח המלבי מוגש ברוטב העשוי מאחת מהקונפיטורות העונתיות שרוקחת לאה. מוגש לצד בירות וסיידר של מטלר ויינות היקב. בנוסף - סיור ביקב וטעימת יין.

עגור | לאה והיינץ
שבת > 10.00-18.00
050-2802554 // 054-4512045
בהזמנה מראש // תשלום מזומן ואשראי
פתוח כל השנה לקבוצות בהזמנה מראש.

לעמוד העסק >>


הבית של אסנת

הבית של אסנת

ממולאים טריים שמחים בפה, כי הידיים רצות ללקט ולשמר ולגדל, קובה כי טעים ואי אפשר בלי, טאנק (לחם דקיק) כדי לזכור בפה לחם עתיק מההרים. סיפור על מסע שורשים עכשווי של אשה אמיצה ואירוח עם שמחת חיים מדבקת.

עגור | אסנת
שישי > 9.30-12.00
02-9912868 // 050-7510161
בהזמנה מראש // תשלום במזומן והמחאות
* בית שומר שבת
פתוח כל השנה לקבוצות, בהזמנה

לעמוד העסק >>


בית הקונטיינרים

בית הקונטיינרים

בית הקונטיינרים תוכנן ונבנה על ידי איליה מגנס, אמן, צייר ומוזיקאי, מקונטיינרים ומבוסס על עקרונות אקולוגיים. רעייתו סיגל גבע, מעצבת מוצר בעברה ומדריכת טיולים  ותיקה במרוקו, מרכז אסיה, הודו וקווקז. איליה וסיגל מזמינים אתכם להכיר את ביתם ולהשתתף באירוע מוסיקלי לקראת שקיעה, בחצר האבן המלבלבת מול נוף קדומים.מוזמנים לאירוע שבו איליה, בוגר בצלאל שהיה נגן רחוב 15 שנה בדנמרק, מספר את סיפור חייו המרתק ומלווה בנגינה על מבחר כלי נשיפה, הקשה ופריטה מתרבויות שונות. את החוויה משלימה ארוחה צמחונית עשירה מעשה ידיה של סיגל המורכבת בין היתר ממאפים, לחמי שיפון וכוסמין ביתיים, ממרחים מיוחדים סלטים מפתיעים בטעמם ובמרכיביהם, מטבלים, מרק, ערק בנענע ועוגיות נימוחות.
10.6 לפנות ערב

חוויה של כשעתיים וחצי
לוזית | האשל 650, בהרחבה
052-8895906 // 6943332 052-

בהזמנה מראש בלבד / מספר מקומות מוגבל.
פתוח כל השנה לקבוצות, בהזמנה

בית הגלגלים מתארח בבית הקונטיינרים
אנשים מיוחדים בבתים מיוחדים מכינים לכם חוויה מוזיקלית וקולינרית - מיוחדת.
יום רביעי 9.6, פתיחת הפסטיבל
״פָּטֶה דֶּה חִמְּצָה״ מַעֲשֶׂה ב...חוּמוּס בבית הגלגלים הכי רך והכי טעים ועם המון דברים טובים הממלאים את השולחן ומענגים את החיך. סלטים טריים, חמוצים עוקצניים, חריף שורף, הסלוף הטרי של יוסף עם הסמנה הנהדרת בניחוח עשן. הבקלאווה של יונתן, מלבי וקוקטייל הידוע של בית הגלגלים: תמרינדי, ערק והדרים. במושב אבן ספיר, בבית כפרי ציורי עם חצר רחבת ידיים ונוף פסטורלי של ירושלים, שוכן מעשה ב...- בית המשלב אוכל טוב, מפגש שיוויוני עם אנשים עם מוגבלות, תרומה לקהילה,וצוות הכולל בוגרים של בית הגלגלים. בית השייך לעמותת בית הגלגלים - עמותה המסייעת למאות בני נוער ובוגרים עם מוגבלות פיזית לחוות עצמאות, שייכות, חברות וערך עצמי, ולהפוך לאזרחים עצמים ותורמים.

לעמוד העסק >>


חזרה לעמוד הפסטיבל הראשי