משתה דגים ועשבים של סתיו.
כשרוחות קרירות כבר נושבות פה מדי פעם, מתעורר בי שוב החשק להתחדש.

ארוחות הדגים שלי הן ביטוי לכל מה שהתעורר בשוק וביער.
אני אוספת את הדגים הטריים, ביכורי הירקות והעלים המלבלבים, ונותנת להם הרבה מקום להיות הם עצמם.
סלמון שהופך לקונפי בשומן של עצמו, אבוקדו בטאבון. ארטישוק ירושלמי קרפצ'יו, בורי מושרה ביוגורט וצלוי בעשן,
כאלה ועוד יהיו בארוחה, שהיא מסע קטן של סתיו.
נשתה יין מקומי וליקרים תוצרת בית. 
בכל ארוחה מספר סועדים מוגבל כדי שיהיה אינטימי ונעים. 
ביום יפה נשב בכרם הזיתים אל מול נוף יפהפה, ואם יתמזל מזלנו ויהיה חורף, נשב בחממת הזכוכית שלנו ליד האח. 

כרגע נותרו מקומות לימי שישי באחת עשרה-
25/11
9/12
וליום חמישי בשבע וחצי
29/12

לפרטים: עדי יוגב - 0525993340

פלייר משתה דגים ועשבים של סתיו