במאפיה קטנה ומטריפה חוגגת משפחת ארז את שפעת הטבע של עמק האלה עם מגוון רחב של לחמי מחמצת ובאגטים מהבילים שמוכנים בעבודת יד ונאפים מדי בוקר שישי בתנור אבן: לחם כוסמין מלא בציפוי שומשום, לחם אגוזים, לחם דגנים, לחמי שיפון, לחם זיתים קלמטה ועשבי תיבול, לחם צרפתי, לחם קימל, לחם עגבניות מיובשות ולחם נטול גלוטן מכוסמת ירוקה והמון זרעים וגרעינים בריאים.
לצד הלחמים, גבינות צאן משובחות, לאבנה, זיתים וירקות כבושים.
בנוסף, מגוון רחב של סלטים וממרחים טריים: פסטו, טפאנד, קונפי-ארטישוק, עגבניות מיובשות, חצילים במרינדה, צ'ימיצ'ורי ועוד. במנות האחרונות, קונפיטורות תוצרת בית (תות שדה וניל, מישמש עם כוכב אניס /שזיפים), טארט פקאן, טארט תפוחים, מגוון עוגיות מלוחות ומתוקות, קרואסונים טריים, מלאבי רימונים מעלף ולימונענע קרה.
מוזמנות ומוזמנים לבקרנו, לטעום מהמגון הרחב של המטעמים שאנו מכינים ולהרכיב לכן סל עשיר, טרי וטעים, אותו תאכלו לאכול תחת עץ התות הענק או לקחת הביתה לסוף שבוע .
לפרטים נוספים, צרו עמי קשר – תמיר ("הנחתום"), בטלפון 052-4329085.
במידה ואין מענה כדאי להתקשר דרך הווטסאפ או לשלוח הודעה.
להתראות, תמיר