מאפייה ביתית בעמק האלה המתמחה באפיית לחמי שאור. הלחמים שלנו טעימים, בריאים ומזינים!
כולם מקמח מלא ואיכותי שנטחן מגרעין החיטה בשלמותו.
תהליך הכנת הלחם כולל תפיחה איטית המעניקה ללחם ארומה דרמטית. אפיית הלחם בתנור אבן הופכת את הקראסט לחוויה מושלמת.
לכו בעקבות הריח
אנחנו משתבחים בלחמים בעלי תוספות ייחודיות כמו שזיפים ביין, משמש עראק, תאנים בקפה, וגם אגוזים, גרעינים, חמוציות, מה שתרצו יש.
פתוח בימים שני, שלישי ורביעי בהזמנה מראש. איסוף עצמי. תשלום ביט/פייבוקס