ימי שישי וחמישי (החל מה-8 בפברואר) בין השעות 10:00-14:00
טלפון להזמנת מקום: 02-5942000 (יש להזמין מקום מראש)
כתובת: מלון לוגוס יד השמונה
כשרות לרבנות מטה יהודה
עלות: 125 ש"ח לאדם
במרכז הקולינרי של לואיזה, אל מול הגבעות הירוקות של הרי יהודה,
אנחנו מגישים מדי יום חמישי ושישי את ארוחת הבראנץ' שלנו.
החל מהשעה 10:00, אנו פורסים לחמים עשירים, חורצים גבינות של מחלבות מקומיות, מבשלים ביצי חופש ממשק כרמלים, מעשנים דגים מקומיים מהכנרת ופורלים מהדן, אופים מגוון מאפים בטאבון ומגישים מבחר עשיר של דברי מתיקה מהקונדיטוריה שלנו.
את כל המנות והמאפים בבראנץ' אנחנו מייצרים במטבח של לואיזה מחומרי גלם עונתיים של יצרנים מקומיים. את הסלטים והירקות בארוחה אנחנו מרכיבים כל שבוע, על בסיס ירקות אורגניים טריים אותם אנחנו מקבלים ממשק חביביאן.
תפריט השתייה כולל קמבוצ'ה היביסקוס ביתית, ג'ינג'ר אייל עם גזר וקפה עשיר מהפולים של אגרו קפה. ניתן לשתות סיידרים של המתססה ולחלוץ בקבוקי יין ממיטב היקבים בהרי יהודה ועמק האלה.
הבראנץ' שלנו הוא שירת הלל לקולינריה ישראלית וחלון ראווה ליצירה מקומית בת- קיימה.
בהובלת השף נדב מלין, אנחנו יוצרים ארוחה צבעונית, מזינה, מעוררת וטעימה, שמעוררת מחשבה.
מוזמנים להצטרף.
ברוכים הבאים!
עדי מהמרכז הקולינרי של לואיזה, שמחה להזמין אתכם לחוות את הרי יהודה ועמק האלה דרך האנשים, הטרואר והאוכל.
לואיזה הוא מרכז קולינרי בהרי יהודה, אשר בלבו מטבח מקומי משפחתי הפועל מזה 25 שנה בירושלים וסביבתה. לואיזה חרטה על דגלה לקדם תוצרת קולינרית מקומית, עונתית, מזינה ובת קיימה ולעודד צריכה מודעת.
בזכות הקשר ההדוק שלנו עם היצרנים המקומיים, מהם אנו רוכשים חלק נכבד מחומרי הגלם למטבח של המרכז - אנו מצליחים לייצר אוכל מקומי אמיתי, לתרום לכלכלה המקומית ולעסקים הקטנים שמספקים תוצרת מדהימה ומחזקים את חוסנה של הקהילה.
הסיור הקולינרי בהרי יהודה ובעמק האלה, מספר את סיפורם של היצרנים הקטנים והאיכותיים בסביבת המרכז הקולינרי, שבזכותם חבל הארץ שלנו עשיר ונפלא.
מה בסיור?
את כלל הסיורים אנו מתחילים בבראנץ' עשיר במרכז הממוקם במלון לוגוס ביד השמונה, שם נפגוש את השף נדב מלין לשיח על קהילה, קיימות ומקומיות.
משם, נצא לבקר אצל 2-3 יצרנים מקומיים. נטעם את מרכולתם, נכיר את דרך הכנת התוצרת, הערכים המובילים אותם ונלמד כיצד ניתן לייצר אוכל טוב, נקי והוגן במדינת ישראל. נתעכב על הקשיים ונקשיב כיצד הם מצליחים להתגבר על כך וליצור חומר גלם טוב באמת.
כמה זמן אורך הסיור?
5-6 שעות
למי הוא מתאים?
קבוצות פרטיות וסגורות של 8-30 משתתפים.ות בתיאום מראש
קבוצות של עד 25 משתתפים בסיורים פתוחים שיפורסמו מראש
לא מתאים לילדים
אין הליכה מרובה וכל נקודה מקורה או בחלל ממוזג
איך מגיעים?
לכל נקודה נגיע ברכבים פרטיים או באוטובוס/מיניבוס בתוספת תשלום ובתיאום מראש.
מה המחיר?
350 ש"ח כולל ארוחת בראנץ'.
ובימי שישי 8:00-14:00
מדי חודש ובסוף השבוע האחרון שלו - אנחנו פותחים את המרכז הקולינרי של לואיזה יחד עם מלון לוגוס יד השמונה לחוויה קולינרית ייחודית שחוגגת את האוצרות הקולינריים המקומיים.
מדי יום רביעי אחרון של החודש ניפגש בשעה 19:00 לארוחה משותפת סביב שולחן במהלכה שף נדב מלין בשיתוף יצרן, חקלאי או שף אורח - יבשל את נפלאות העונה והתוצרת המקומית.
ביום חמישי בבוקר למחרת, ניפגש לארוחת בראנץ׳ מקומית שכל כוּלה תוצרת ישראלית ולאחריה נצא לסיור קולינרי במרחב הכפרי בהרי יהודה או עמק האלה שיכלול ביקור אצל מיטב היצרנים באזור, בהובלת עדי מוטיל, שפית המתמחה בבישול טבעי.
פרטים נוספים, עלויות ואופציות לינה על בסיס מקום פנוי במלון בטלפון- 02-5337120