היקב הוקם בשנת 2012 כהגשמת חלום חקלאי של חברי ילדות.
תהליך ההכנה כמו גם האחסון מתבצע בחלל קריר ולח, תנאים אלו מאפשרים הכנת יין בסביבה מבוקרת באופן טבעי.
כיום אנו מפיקים כ- 4,000 ליטר יין ממספר זני ענבים הנבצרים ידנית בתהליך מוקפד מכרמים נבחרים מהרי יהודה ומורדות הרי יהודה.
לאחר תקופת יישון בחביות עץ אלון אנו רוקחים בלנדים - או סינגלים - על פי ייתרונתיו של כל עינב עד לקבלת יין איכותי ביותר.
את היין אנו מוכרים ללקוחות פרטיים ולעסקים המתמחים בתחום זה.
ביקורים ורכישה בתאום מראש בלבד.
היקב כשר בהשגחת הרבנות מטה יהודה.
פרטי יצירת קשר: