הסיפור שלנו הוא סיפור על שני אחים ובירה אחת. הוא מתחיל בירושלים. הוא מתחיל במטבח ביתי, עם קערות פלסטיק וצינורות מאולתרים, ונגמר במבשלה מאובזרת עם הציוד המתקדם בעולם. באמצע היו לנו מדליות בתחרות מבשלות ביתיות, התמחות ארוכה בארה"ב, והמון תשוקה.
עכשיו יש לנו מבשלה ויש לנו בירה. בירה שפירא.
סוגי בירה:
- פייל אייל - בירה בהירה, בעלת גוף בינוני, קלה ונעימה לשתייה. משחק טעמים מעודן בין לתת קלוי מתקתק וכשות מרירה. מרעננת במיוחד, ובעלת ארומה פירותית פרחונית.
- סטאוט שיבול שועל - לראשונה בארץ – אוטמיל סטאוט. בירה בעלת גוף מלא, מרקם קטיפתי עשיר ומפתיע וטעמים עמוקים ומעוגלים. הבירה מצטיינת במרירות מעודנת של לתת קלוי, כמעט שרוף, ובארומת אספרסו ושוקולד מריר.
- חיטה - בירת חיטה בסגנון בווארי, בלונדינית ומעוננת בעלת ארומת בננה ומתיקות מרעננת.
- בירת חורף - בירה עונתית חזקה שמיוצרת במהדורה מוגבל לימי החורף הירושלמיים הקרים. הבירה אדמדמה ומיושנת עם שבבי עץ אלון שהושרו בוויסקי.
- לאגר- לא מסוננת, קלילה, מרעננת ובעלת גוף עדין.
בירות עונתיות:
- בירת חורף - בירה עונתית חזקה שמיוצרת במהדורה מוגבלת לימי החורף הירושלמיים הקרים. הבירה אדמדמה ומיושנת עם שבבי עץ אלון שהושרו בוויסקי.
- IPA- במאה ה-19 החיילים הבריטים בהודו היו צמאים לבירה. הבירה היחידה ששרדה את ההפלגה הארוכה הייתה עשירה באלכוהול וכשות- צמח מטפס ממשפחת הקנאביס מהווה מקור למרירות, ארומה וחומר משמר טבעי.
לערוץ היוטיוב >>