מבשלת בירה מוסקו מתמחה בייצור בירות בוטיק – בירות אייל לא מסוננות ולא מפוסטרות, במתכוני בירה ייחודיים ומחומרים טבעיים בלבד.
המבשלה שממוקמת במושב זנוח (כן, כן.. זה שם המושב...) בהרי יהודה, הוקמה ב- 2012 ע"י שני חברי ילדות שהגשימו חלום לייצר בירה מקומית ואיכותית, תוך מתן דגש על טריות הבירה וייצור מקומי.
כיום המבשלה הינה עסק משפחתי, של משפחת לב- שמשקיעה בו את כל הלב והנשמה, ומייצרת במקום שבעה סוגי בירות:
בירה מוסקו בהירה- בירת פייל אייל, בעלת טעמים פירותיים, סיומת במרירות בינונית המזכירה טעמי אשכוליות. מתאימה לאקלים הישראלי. 6.5% אלכוהול.
בירה מוסקו אדומה- בירת אייל אדומה עם שילוב טעמים של לתת קלוי ורמיזות של אגוז המתבטא בטעם אדמתי ושילוב של מרירות ומתיקות. 5.5% אלכוהול.
בירה מוסקו חיטה- בירת חיטה בסגנון בווארי בעלת טעמים פירותיים עם סיומת ארוכה. 5.9% אלכוהול.
בירה מוסקו סטאוט- בירת סטאוט עם טעמים קלויים מודגשים, מרירות בינונית וסיומת ארוכה ויבשה עם טעמי קפה. 4.8% אלכוהול.
בירה מוסקו פילזנר- בירה כייפית וקלילה בסגנון צ'כי במרירות בינונית האופיינית לפילזנר. מתאימה מאוד לקיץ הישראלי. 3.8% אלכוהול.
בירה מוסקו מעושנת- בירת אייל עם טעמים מעושנים מיוחדים. שילוב של מתיקות קלה עם סיומת ארוכה ויבשה. שילוב מעניין עם רוב סוגי האוכל. 7% אלכוהול.
בירה מוסקו ג'וסי- בירת ניו אינגלנד IPA- בירה בעלת טעמים טרופיים, מרעננת ומפתיעה. 5.8% אלכוהול.
במבשלה ישנו מרכז מבקרים בו תוכלו לטעום מהבירות שלנו ישירות מהחבית- קרירות טריות וטעימות.
אנו מקיימים במבשלה סיורים מודרכים לקבוצות בתיאום מראש. בסיורים נלמד על חומרי הגלם ועל תהליך ייצור הבירה וכמובן נטעם מהבירות המיוצרות במקום.
בערבי חמישי מרכז המבקרים פתוח לקהל החל מ 20:00- עם מוסיקה טובה, אוכל טעים וכמובן, הרבה בירה.
לתיאום סיור ולכל עיניין: 052-2332591
חפשו אותנו גם באינסטגרם ובפייסבוק @Moscobeer