סיור קולינארי 30 באוקטובר

להרשמה ותשלום לחצו כאן

 

מועצה אזורית מטה יהודה בלב המדינה הלב הירוק תיירות מטה יהודה סיור קולינרי פסטיבל האוכל הכפרי של מטה יהודה

עמק האלה על הצלחת: אוכל עם נשמה 30.10.26 | יום שישי

מלכה | צרעה עגלת קפה עם חזון לחבר בין אנשים, ליצור קהילה שמחה. נתחיל עם קפה, מאפים וטעמים של בוקר, נוף ואוירה קסומים שמזכירים זיכרונות מפעם.

יקב אנדרדוג | גבעת ישעיהו היקב ממוקם בתוך הכרמים של עמק האלה ניפגש עם היינן והבעלים דרור שיספר על ההקמה ועל היין נטעם מיינות היקב המיוחדים לצד גבינות מיוחדות .

מאפיית ברדלי | שריגים נתחיל את הבוקר עם ריחות של מאפים שיצאו באותו הרגע מהתנורים של אורן שמואלי במאפיית הבוטיק המפנקת, בטעמים ייחודיים ומפתיעים מלוחים ומתוקים.

משק 28 יערה | עגור בית מלא באהבה, חיוך וטעמים שלא כדאי לפספס. סיפורים, סירים וטעמים של אוכל כורדי אבל לא רק... סירי ענק מלאים במרקים וממולאים.

הדרכה: חני בן יהודה מתכנסים בחניית המועצה האזורית מטה יהודה (יציאה בשעה 9:00, סיום משוער בשעה 14:00) משך הסיור עד 5 שעות | הסיור באוטובוס מרווח כ 20 משתתפים | עלות 290 ₪ למשתתף | למבוגרים בלבד קיום הסיור מותנה במינימום נרשמים | יתכנו שינויים | מענה טלפוני במספר 02-9958650: א-ה 8:30-15:00 הרשמה ותשלום מראש באתר התיירות www.tour-yehuda.org.il