באנר ראשי

תושבות ותושבים יקרים, מבקרים חדשים וותיקים,אבישי כהן ראש המועצה

מטה יהודה חוגגת 25 שנה לפסטיבל האוכל הכפרי – אירוע שהפך לאבן דרך בעולם הקולינריה הישראלית.
מה שהתחיל כמסורת מקומית בין בתים וסירים, הפך למותג מוביל, המחבר בין שורשינו החקלאיים לתוצרת מקומית איכותית, בין יזמים ויזמיות הפועלים מתוך אהבה לאזור הכפרי, לאדמה ולאוכל.
מטה יהודה, הלב הירוק של המדינה היא בית לקולינריה כפרית ישראלית, מקום שבו מפגש בין מסורת לחידוש יוצר חוויה ייחודית. חבל היין הראשון בישראל שוכן כאן, בין נופי בראשית מרהיבים, וממשיך למשוך אליו מבקרים מכל הארץ לאורך כל עונות השנה.
פסטיבל האוכל ה-25 הוא חגיגה של טעם, צבע, תרבות וקהילה – סיפור של אנשים ושל דרך. מסע קולינרי בין מזרח למערב בין השורשים והמסורת שלנו לדרך החדשה שאנו סוללים יחד לצלחת.
25 שנה של טעמים, השראה והתפתחות

בואו לקחת חלק במסע הקולינרי הייחודי שלנו וליהנות מחוויה בלתי נשכחת!

אבישי כהן- ראש מועצת מטה יהודה


סופש 13/15.3

סופש 20-22.3

סופש 27-29.3

לילה ברמדאן 20.3

אזור עמק האלה - עדולם

אזור ההר

אזור צרעה - לטרון

אזור נס הרים - מטע

פודטראק ופינות קפה

סובב פסטיבל

סיורים קולינרים

מפת האזור

יקבים פתוחים לקהל

קישור לאינסטגרם

 

פס ירוק