שוניניס | בר שריגים

שוניניס

מול נוף קסום של חבל עדולם
בר באווירה נוסטלגית, המשלב בירות בוטיק מקומיות, אלכוהול ומנות בשר משתנות שבאות טוב ליד.
במיוחד לפסטיבל:
"כורדי על מלא" המבורגר שלושת הנתחים בתוספת עלי גפן מסורתיים (יפרח) ועגבניות חרוכות בטאבון.
שריגים-ליאון | מרכז מסחרי | כשר
ראשון- חמישי > 17.00-24.00
שישי > 9.00-14.00
מוצ״ש שעה לאחר צאת השבת עד חצות

054-5590211 // 050-7559073
תשלום אשראי / מזומן

לעמוד העסק >>

 

בחצר של עופר

בחצר של עופר

באוויר הפתוח עם נוף של שקיעה. קרירות של ערב הררי, אחרי יום חם.
מפגש חברים, מפגש אוהבים, אוכל איכותי מרגש וטעים, יין טוב ובירות בוטיק. אוויר ואווירה נהדרת.
5-6.8 > נקניקיות בעשיה ביתית- שמנמנות, מתובלות, עסיסיות, חלקן חריפות.
12-13.8 > שלישיית הבשרים המנצחת מהמעשנה -  צלעות כבש, ואסיו, פיקנייה.
19-20.8 > דגים דגים - מושט מטוגן ברוטב יפני מיוחד, סלמון מהמעשנה  ודגים מוחמצים.
בכל הערבים הללו המנות מוגשות לצד רטבים מותאמים ומשגעים, לחמים וחמוצים - כולם תוצרת הבית.
מטע | האלה 114 | בחצר של עופר
רביעי וחמישי > 19.00 עד 23.00
שבת > מ 14.00

054-7910480
בהזמנה מראש // תשלום במזומן
פתוח כל השנה בשבת בהזמנה מראש.
אירועי בוטיק וסדנאות עישון בשרים.

לעמוד העסק >>

 

נפלאות הגריל הארגנטינאי

נפלאות הגריל הארגנטינאי

גריל ענק עליו ניצלים לאיטם נתחי בשר גדולים ועסיסיים ולצידם שלל ירקות טריים ומובחרים המוגשים כסלטים נהדרים או במחבתות - אפויים וצלויים.
בפסטיבל נארח:
רביעי אחה"צ > בחצר ביתנו שבשריגים נגיש סנדביצ'ים עתירי בשר עסיסי.
חמישי בערב > במיקומנו החדש שבקיבוץ נתיב הל"ה, נגיש ארוחת מזנון, בה תוכלו לטעום מהכל.
ובמוצאי שבת > ארוחה קלה, בשר, סלט ובירה מקומית. בנתיב הל"ה.
נתיב הל״ה | שריגים | יעל ואבי רוזנבוים
שבת > מ־12.30 עד חשיכה
054-5987231 // 054-4341282
תשלום מזומן / Paybox / bit
בהזמנה מראש
פתוח כל השנה לקבוצות, בהזמנה

לעמוד העסק >>

 

מתחת לעץ התות בכפר

הטברנה מתחת לעץ התות

אוכל טוב, אווירה ומוסיקה. מבחר מנות, בשריות בפרנות מחמצת מגיעות מטאבון העצים, כך גם שקשוקה אדומה וחמה, רטבים תוצרת בית ותפוחי אדמה לוהטים. בירות קרות יצננו את הלהט וכך גם אבטיחים ומנות נוספות.
(מומלץ לשלב בטיול שקיעה מודרך בנחל המעיינות ברכבי התומקר של ״מצוק״.)
עמינדב | מצוק | אלון קירשברג
רביעי- חמישי > 12.00-24.00
שישי ושבת > 12.00 - עד שקיעה

02-6431342 //052-3865612
מומלץ להזמין מקום, ניתן לקחת הביתה.
תשלום מזומן / bit

לעמוד העסק >>

 

הבית של סלווה

הבית של סלווה

“בשבח המקומי והביתי.”
הזארב והטאבון מעשירים את המטבח המקומי והעונתי של סאלווה, עוודאלה ונסים.
פוחארה של כבש יוצאת מהטאבון, טלה או עופות מורדים אל הגחלים של הזארב התת קרקעי ל־4 שעות של בישול בבור אטום עם חול ובו  רמצי גחלים, המאזטים של הבית העונתיים והקלאסים ממשיכים ללוות את שפע המנות בתפריט.
לא להחמיץ את עלי הגפן מעלי ענב שחור חמוץ ואת הקראסים השמנמנים.
עין נקובה | סלווה ועוודאלה
פתוח כל יום > 9.00-22.00
054-3355353/4 // 054-3373652
בהזמנה מראש // תשלום במזומן ואשראי
פתוח שישי שבת כל השנה / לקבוצות בהזמנה

לעמוד העסק >>

 

ערבי אוגוסט על הגריל מבית הבראנץ’ הטורקי

ערבי אוגוסט על הגריל

ליבנת, אבי, נבחרת בנותיהם ואיתמר (בן הזוג של ניצן). מדליקים את ערבי הקיץ עם לאפות וקבב טורקי-דונר/קבב דג, עם עראיס בשר, דגים או צמחוני פיטריות, כל זה עם שפע ירקות צלויים באש, טחינה, סלט טורקי, סלטי חצילים ומאזטים.
מומלץ לא לוותר על קינוחי הבית - טרבדוס, סוכריות עלי פילו ממולאות בהרבה טוב, מלבי, טישפישטי - עוגת סולת עם אגוזים. קפה טורקי...מתבקש!
עמינדב | משפחת אוחיון
רביעי-חמישי ומוצ״ש > 18.00-23.00
054-2868162/1 // 054-2886816
בהזמנה מראש // תשלום במזומן  / paybox

לעמוד העסק >>