נטלי אבו- פונטנה ,שף קונדיטור בעלת 25 שנות ניסיון בבישול צרפתי,
למדה בישול ומסעדנות בקורדון בלו (cordon bleu)
אחרי 7 שנים במקצוע קיבלה תואר הוראה בבישול ואפייה.
עלתה לארץ בשנת 2002 ומתגוררת במושב נחושה במטה יהודה.
"אני מאמינה שראשית אנו אוכלים עם העיניים ולכן ההגשה שלי היא סוף תהליך של בחירת חומרי גלם באיכות גבוהה".
קייטרינג
משנת 2013 מנהלת קייטרינג ומארגנת אירועים (בת / בר מצווה ,קידוש, מסיבת גיבוש בעבודה..) עד 200 איש .
אני מציעה בישול בסגנון צרפתי ואיטלקי
אירוח בנחושה
אני מארחת בתיאום מראש קבוצות מ 10 עד 40 בביתי מול הנוף של פארק עדולם - ארוחת בוקר או בראנץ' (החל מ 55 שקל לבן אדם).
סדנאות
אני מארגנת סדנאות בישול ואפייה למתחילים ולמתקדמים בין 8 ל 10 משתתפים אצלי או אצלכם.
(מוצרים בהשגחה - המקום ללא תעודת כשרות אך סגור בשבת)
Facebook : @cateringnatalie
Instagram : @cateringnatalie
Website : www.cateringnatalie.com
0556670749