יום | שעה |
---|---|
יום א | סגור |
יום ב | סגור |
יום ג | סגור |
יום ד | סגור |
יום ה | 19:30 - 23:00 |
יום ו | 10:00 - 15:00 |
יום ש | סגור |
יקב פאר
כמו ההיסטוריה המפוארת של המקום שבו אנו יושבים. כמו יופיו של הנוף אצלנו שמשתנה בכל שעה, בכל יום, בכל עונה – כך גם אנחנו. אנחנו מייצרים יין ייצרי ויצירתי, מלמדים את מסורת ייצור היין ומבשלים אוכל מדוייק, מוקפד ומיוחד. כל זה מתוך רצון לשמר את ההיסטוריה והמסורת של פאר.
יקב פאר מבית משק עיני הוא יקב בוטיק שהוקם בשנת 2014 במושב טל שחר, עמק שורק. העמק הוא ערש תרבות היין עוד מימי המקרא, ומתקיימת בו תעשיית יין מפוארת, שפורחת כיום בכל אזור מטה יהודה.
היקב מייצר בשנה כ־10,000 בקבוקים של יינות בוטיק איכותיים המתאימים לאקלים הים תיכוני. הקמנו את היקב כדי להביא לידי ביטוי את המסורת רבת השנים של ייצור היין. אנו מייצרים יינות אדומים, לבנים, כתומים ובלנדים ייחודיים, בתהליך ייצור מוקפד ששומר על עוצמות הפרי. היינות שלנו רכים ונעימים לשתייה ומבטאים את יופיו ואופיו של האזור.
משתה פאר
חוויה קולינרית מיוחדת המבוססת על אוכל שורשי מוקפד המחברת טכניקות מודרניות מדויקות ומוקפדות אל עולם האוכל הקדום המתבסס על ארבעת היסודות אש, מים, אוויר ואדמה.
אש במעשנות ובגרילים שהאוויר מפיח בהם חיים לעשייה. המים שמשתלבים לתוך הטכניקות המודרניות של חליטה ובישול, וכמובן האדמה שממנה הכול מתחיל – הירקות, בעלי החיים והאוויר. בפאר יש לנו חיבור עמוק לשורשים, לאדמה שעליה אנו יושבים, למקום שבו אנו נמצאים ולאנשים שסביבנו. זו ההשראה שלנו והבסיס ליצירה הקולינרית.
את החוויה הקולינרית של משתה פאר מוביל השף ג'ניה אלכסנדרוביץ'.
השף אלכסנדרוביץ' מבשל בעשור האחרון במטבחים מגוונים, במסעדות שף ובאירועים בכפר. כיום הוא מבשל יחד עם זוגתו במטבח היקב. האוכל מבוסס על טכניקות שנרכשו במהלך דרכם. אוכל שהטעמים בו עזים, מעושנים וכבושים.
חומרי הגלם שאנחנו משתמשים בהם הם עונתיים בלבד ומגיעים מהחקלאים שמגדלים באזורנו.
אנו מייצרים לכם חוויית בשרים, דגים וירקות מהמעשנה ומהגרילים באירוח ביתי מוקפד ובליווי יין משובח.
ביקב אנחנו עורכים סעודות משפחתיות, ארוחות חברים, מפגשים עסקיים עם אוכל ויין ואירועים עד 100 איש.
אנו עורכים ביקב אירועי טעימות, סדנאות והדרכות על מגוון יינות היקב שלנו ועל יינות בכלל. את ערבי היין אנחנו משלבים עם אוכל משובח, ערבי בשר וארוחות שף סודיות.