יקב כרמי יוסף BRAVDO הוא יקב בוטיק משפחתי הנמצא בלב 250 דונם כרמים שמול היישוב כרמי יוסף. במרכז המבקרים הפסטורלי ניתן ליהנות מטעימת יינות היקב ומסיור בכרמים המקיפים אותו. מרכז המבקרים פתוח בימי שישי בין השעות 11:00-14:00, ובאמצע השבוע בתיאום מראש. במרכז המבקרים ניתן לקיים ימי גיבוש, ישיבות הנהלה ואירועים דומים אחרים.
הייננים:
פרופסור בן עמי ברבדו חבר הסגל האקדמי של האוניברסיטה העברית בירושלים, הנו מבכירי המומחים בישראל בנושא גפן ויין. מחקריו של פרופסור ברבדו העוסקים בשיטות טיפול בכרם והשפעתם על איכות היין, זיכו אותו בהכרה בין לאומית ופרסים יוקרתיים.
פרופסור עודד שוסיוב הנו חבר הסגל האקדמי של האוניברסיטה העברית בירושלים עסק במסגרת עבודת הדוקטורט שלו במעבדה של פרופ' ברבדו, בביוכמיה של ארומת היין. מחקריו של פרופסור שוסיוב עוסקים בביוטכנולוגיה ובתהליכים המשפיעים על איכות היין.
היינות:
היין מיוצר על פי הידע הרב והניסיון שנצברו על ידי פרופסור ברבדו ופרופסור שוסיוב בטכנולוגיה מתקדמת המבטיחה קבלת יין בעל איכויות גבוהות. ייצור היין ביקב מתחיל דקות מספר לאחר הבציר הידני הקפדני עם עלות השחר.תהליך התסיסה הייחודי מתבצע בטמפרטורות שונות המביאות לידי מיצוי פוטנציאל איכות הענב בכל אחד משלבי התסיסה. היין מיוצר ללא סינון בתהליכי הצללה ממושכים להבטחת ארומה וטעם עשירים, ומיושן במשך 12 חודש בחביות עץ המיוצרות רובן מעץ אלון צרפתי ומיעוטן מעץ אלון אמריקאי, ליצירת שילוב נכון בין ארומת הפרי וניחוח החבית.
היקב מייצר היום כ- 85000 בקבוקים. 30000 בקבוקים מיוצאים לארה"ב, קנדה ואנגליה.
לתיאום ביקורים, הזמנות יין ופרטים נוספים: