דלג לתוכן העמוד
דלג לתוכן העמוד
קטגוריה
אמנים
כתובת
אביעזר
טלפון סלולרי

סדנת חוויה בזכוכית חמה

סדנת חוויה היא הזדמנות מדהימה לחלוק את החוויה המוחשית והוויזואלית עם חברים, משפחה וקולגות בימי גיבוש חברות וימי כייף. הסדנה מתחילה מהסבר על תהליכי עבודה עם זכוכית חמה, בטיחות בעבודה והדגמה.

במהלך הסדנה תוכלו לבחור את היצירה שאותה תכינו, כמו כוס, קערה, צלחת, משקולת נייר (כדור זכוכית צבעוני מלא) וכדור צבעוני מנופח ולשלב בתוכה זכוכית צבעונית.

הדוגמאות הנ"ל מתחלקות לשתי קטגוריות:

  • כלים מנופחים – כוס, קערה, צלחת, אגרטל קטן – אפשרי מגיל 12, בעלות 260 ₪ ליצירה.
  • משקולת נייר (כדור זכוכית צבעוני מלא) – אפשרי מגיל 9, כדור צבעוני מנופח אפשרי מגיל 6, בעלות 180 ₪ ליצירה.

מינימום להזמנה 700 ₪.

דוגמאות לחישוב עלות הסדנה: 

  1. תכינו שני כלים מנופחים (שתי כוסות) שזה 520 ש"ח ועוד כדור משקולת נייר 180 ש"ח, עלות הסדנה תהיה 700 ש"ח.
  2. תכינו 4 כלים מנופחים (כוס, שתי צלחות ואגרטל), עלות הסדנה תהיה  1040 ש"ח.
  •    מספר משתתפים בסדנה מ2 עד 20 איש.
  •    משך הסדנה בין שעה לשלוש שעות, תלוי במספר המשתתפים.

*את העבודות הזכוכית שלכם ניתן יהיה לאסוף מהסטודיו לאחר שהזכוכית מתקררת בתנור (משך הקירור - יום) ועוברת עיבוד קר, חיתוך ושיוף (משך העיבוד הכלי בין 1-7 ימים). במקרים דחופים העבודות יכולות להיות מוכנות לאחר 24 שעות מהסדנה, נשמח ונשתדל לעזור.

איסוף העבודות יתואם מול הסטודיו (קיימת אפשרות לשלוח את העבודות בדואר שליחים בתוספת תשלום של 65 ש"ח).

*הרשמה בתיאום מראש בטלפון או באימייל 

שיעור פרטי

שיעור פרטי מאפשר התנסות בטכניקת ניפוח זכוכית המסורתית ולחוות את תהליכי עבודה מאיסוף הזכוכית החמה, הנוזלית מהכור עד ליצירת אובייקט או כלי מוגמר.

במהלך השיעור תוכלו לבחור את היצירות שאותן תכינו, כמו כוס, קערה או צלחת או אגרטל קטן ולשלב בתוכן צבעי זכוכית שונים. במהלך השיעור ניתן יהיה ליצור עד 5 פריטים.

  • משך השיעור שעתיים.
  • עלות השיעור 1150 ש"ח. 

​*שיעור פרטי מתאים למבוגרים ונערים מעל גיל 14.

*לאחר ההתנסות בשיעור פרטי, משתתף שיהיה מעוניין להמשיך ללמוד בסטודיו קורס למתחילים, השיעור והתשלום יהיו חלק מהקורס (ראה קורס למתחילים).

*את העבודות הזכוכית שלכם ניתן יהיה לאסוף מהסטודיו לאחר שהזכוכית מתקררת בתנור (משך הקירור - יום) ועוברת עיבוד קר, חיתוך ושיוף (משך העיבוד הכלי בין 1-7 ימים). במקרים דחופים העבודות יכולות להיות מוכנות לאחר 24 שעות מהסדנה, נשמח ונשתדל לעזור.

איסוף העבודות יתואם מול הסטודיו (קיימת אפשרות לשלוח את העבודות בדואר שליחים בתוספת תשלום של 65 ש"ח).

*הרשמה בתיאום מראש בטלפון או באימייל 

קורס ניפוח זכוכית למתחילים

מטרת הקורס, ללמוד ולפתח מיומנות בטכניקות ניפוח זכוכית הבסיסיות, המסורתיות, ביצוע מניפולציות שונות דרך התנסות ותרגול. לא דרוש ידע קודם. 

עלות הקורס לאדם 6000 ₪.

המחיר כולל שימוש בתנורים, צבעים וכל ציוד הנדרש.

הקורס מתקיים גם עם משתתף אחד וגם בזוג.

  • משך הקורס עם משתתף אחד הוא 6 שיעורים של שעתיים וחצי כל שיעור.
  • משך הקורס עם שני משתתפים הוא 12 מפגשים של שעתיים וחצי כל שיעור.

 * למתלבטים ישנה אפשרות לקבוע שיעור פרטי אחד של שעתיים בעלות של 1150 ₪. במהלך השיעור תוכלו לבחור את היצירות שאותן תכינו, כמו כוס, קערה או צלחת ולשלב בתוכן צבעי זכוכית שונים. במהלך השיעור ניתן יהיה ליצור עד 5 פריטים. לאחר השיעור במידה והמשתתף יהיה מעוניין להמשיך ללמוד בקורס למתחילים, השיעור והתשלום יהיו חלק מהקורס.

*קורס למתחילים מתאים למבוגרים מעל גיל 18.

סיור לקבוצות

הנחיית קבוצות, ארגונים ואירועי חברה. הזדמנות נדירה לצפות בעבודת ניפוח זכוכית. הסיור מתחיל מהסבר על מקורות ניפוח זכוכית, סיפורו של הסטודיו ועבודות זכוכית של אמנית אולה ברנר.

הסיור מציע הדגמת ניפוח זכוכית והסבר על כל שלבי הניפוח במהלכה.   

משך הביקור הינו כשעה ומתאים לכל הגילאים. 

מספר משתתפים עד 45 איש. בתקופת הקיץ מספר משתתפים מוגבל עד ל-35 איש. 

עלות הביקור 35 ₪ לאדם, מינימום 800 ₪. המחירים כוללים מע"מ.

*לצערינו הסטודיו אינו נגיש לבעלי מוגבלויות. ישנם 3 מדרגות בכניסה לסטודיו ומעקה.

*הרשמה בתיאום מראש בטלפון או באימייל.

לפרטים נוספים:

בקרבת מקום

שלי אשכולי

מורי דרך
0.10 ק"מ

אסו עמק האלה

אוכל
0.26 ק"מ

"מעשה ידיים- עדי יוגב"

אוכל כפרי ישראלי
0.42 ק"מ

קרנא קריא יוגה – מושב נווה מיכאל/רוגלית

אטרקציות
1.06 ק"מ

אילנה דוד

אוכל
1.17 ק"מ

פרחי אברהמי

תיירות חקלאית
1.25 ק"מ

רועה-מדבר

אטרקציות
1.28 ק"מ

יקב יפו

יקבים
1.37 ק"מ

Adventure Israel

אטרקציות
1.43 ק"מ

יקב רוגלית -Roglit Winery

יקבים
1.55 ק"מ

אבשלום אטיאס

מורי דרך
2.64 ק"מ

אנדרטת נתיב הלה

מסלולי טיולים
2.81 ק"מ

הנחתום- מאפייה מעדנייה משפחתית

אוכל
2.87 ק"מ

האלה טיולי מדבר

אטרקציות
2.88 ק"מ

ורטיגו - כפר אמנות אקולוגי

אטרקציות
3.00 ק"מ

וילה רוזה באדרת

לינה
3.04 ק"מ

נפלאות הגריל הארגנטינאי

אוכל
3.07 ק"מ

נתיבל'ה – אירוח ונופש

לינה
3.08 ק"מ

אסתר כהן – אמנית נייר - אדרת

אמנים
3.10 ק"מ

איתן שטרנברג – מורה דרך – מושב אדרת

מורי דרך
3.10 ק"מ

חנות יד שנייה בנתיב הל\"ה

אטרקציות
3.10 ק"מ

צימר בין הברושים

לינה
3.10 ק"מ

אדמה סטודיו לקרמיקה

אמנים
3.16 ק"מ

מרכז איינגאר יוגה עמק האלה

טיפולים, בריאות וספא
3.16 ק"מ

אורית מבשלת

אוכל
3.17 ק"מ

נעמי בילינסון – אמנות רב תחומית - אדרת

אמנים
3.33 ק"מ

"העוגות של אבא"

אוכל
3.43 ק"מ

יקב עמק האלה

יקבים
3.44 ק"מ

המרכז לבריאות מינית

אטרקציות
4.59 ק"מ

מסלול תל- שוכה גבעת התורמוסים

מסלולי טיולים
4.60 ק"מ