"הנחתום"

הנחתום

מאפייה ומעדנייה משפחתית
״למדני את השיר הפשוט של הלחם ופרוס לי חלק משלומך״. רחל שפירא.
משפחה החוגגת את שפעת הטבע של עמק האלה ויוצרת בעזרתו ובעזרת ידע וחקר רב, מגוון לחמי שאור, גבינות עיזים משובחות, זיתים כבושים, ממרחים מיוחדים, עוגות ועוגיות, גרנולה, מלאבי רימונים ועוד.
מוזמנים לאסוף סלסלות פיקניק המורכבות מתוצרת ״הנחתום״, לקבל הנחייה לישיבה בפינות חמד באזור וליהנות מטעמים של חיבור מקומי בין טבע לאדם.
נתיב הל"ה
שישי > 10.00-13.00
052-4329085
בהזמנה מראש בלבד.
paybox/ מזומן / bit

לעמוד העסק >>

 

מאפיית ״ברדלי״

מאפיית ברדלי

5.8 סדנת אפייה זוגית ושוב ב־24.8 יום שני
סדנה אפייה לזוגות באווירת ט”ו באב. נכין, נאפה ונקח אתנו פוקאצ’ות מצויירות בירקות וחלה שתקלע במשותף. הסדנה מסתיימת בארוחת פוקאצ’ות ופיצות, בליווי סיידרים אלכוהולים וסורבה מחוזק בעראק.
מאפיית בוקר שישי > 9.00-14.30  לחמים, חלות, קוראסונים ומאפים, כריכים פיצה רומית ומיצים טבעיים.
מאפיית ערב יום חמישי > 19.00-21.00 מגוון פיצות נפוליטניות, בירות וסיידרים.
מאפיית מוצ״ש > 21.00-23.00 ערב של מאפים מיוחדים: פיצות, מאפי ריקוטה ודבש ועוד הפתעות.
שריגים ליאון | אורן שמואלי
שישי > 8.30-15.00
שבת > 11.00-16.00

050-5753548 בשבת > 050-6674468
תשלום במזומן / paybox

לעמוד העסק >>

 

לחמל׳ה

לחמלה

חלות אגדות וקפה טרי
חווית קניה ריחנית וחמימה.
נתיב הל״ה | דנה
חמישי > 6.8 // 20.8
בין השעות 19.00-21.00
054-2664733
תשלום אשראי / מזומן / bit

לעמוד העסק >>

 

לאכול עם סחלבים

לאכול עם סחלבים

דוד ודניאלה זילברשטיין-אסלן, חברי הקיבוץ, הקימו מחדש את חממת הסחלבים יחד עם בית קפה-מסעדה בסגנון איטלקי.
השימוש בתנור איטלקי מיוחד עם פיצות ופוקצ'ות מקמחים משובחים ומגוונים. בפסטיבל השנה תוגש במיוחד לט״ו באב פיצה דואט חצי חרפריף וחצי מתקתק: ברי אגסים ומוצרלה לצד חצי תרד, בצל, צ׳ילי וביצה.
קפה חממת הסחלבים | מעלה החמישה
ראשון - חמישי > 8.30-23.00
שישי > 8.00-15.00

02-5347500 // 054-6686871
בהזמנה מראש // תשלום במזומן ואשראי

לעמוד העסק >>

 

מאפיית "אישלחם"

אישלחם

במהלך השבוע חנות המאפייה מציעה לחמים, קוראסונים ובגטים. בימי שישי נוספות עוד חלות, לחמניות, מאפים מתוקים ומלוחים. במקום שולחנות קטנים המאפשרים ישיבה לקפה ומאפה, גבינות איכותיות ומטבלים.
תעוז | משק 31 | אייל תמיר | כשר
שני - שישי > 8.00-14.00
054-8115272
תשלום מזומן / אשראי / Paybox / bit
פתוח כל השנה תעוז | משק 31 | אייל תמיר | כשר
ימי רביעי בפסטיבל, בשעה 20.30>
ערב במאפיית בוטיק מפגש וסיור עם האופה אייל תמיר"אישלחם" בתחנות הייצור במאפייה, שיחה קצרה על מחמצת ועל סוגי קמחים ולחם, והסברים על איך המאפייה עובדת. נכניס פוקצ׳ות אישיות לתנור, נוציא ונטעם.
בהרשמה והזמנה מראש. מספר מקומות מצומצם.  

לעמוד העסק >>

 

ג׳פטו טאבון איטלקי

גפטו

לאחר שנים של עבודת נגרות פתח אסף מסעדה איטלקית ים תיכונית, בה מוגשות פיצות נפוליטניות דקות ואיכותיות, ארוחות בוקר, קינוחים הנעשים במקום ודבש ״רזאלה״ מהמכוורת הביתית. במקום נפתחה מאפיית לחמים ליומיום וחלות ועוגות לשבת.
בג׳פטו מקפידים לעבוד עם חקלאים ויצרנים מקומיים.
צור הדסה | אסף תעוז | בהשגחת צוהר
ראשון-רביעי > 9.00-22.00
חמישי > 9.00-24.00
שישי > 8.00-15.00

052-5377772 // 02-5889499
כל אמצעי התשלום

לעמוד העסק >>